Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Vážně skvělý seriál, těšila jsem se na každý další díl. Nejdřív mi přišlo líto jak skončila Rita, ale patřilo to tam, jenom ten konec, ten mi hodně vadí. Já si Dextra prostě neumím představit jako nějakého poustevníka, totální blbost ten konec a kazí to celý seriál.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

No moje srdcovka! Já mám ráda zombie filmy, a když natočí seriál, kde jsou zombíci přesně takoví, jací mají být tak super. Dokonce mě ani žádná serie nenudí dějem, vždy mají nějakou zápletku, ale stejně mě nejvíc baví koukat na zombíky a na svět, jak by to pak mohlo dopadnout.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Na to se dá koukat pořád. Je to zábavné a celkem věcné. Líbí se mi prostředí New Yorku i hlavní postavy. Sice ze starší doby, (outfity celkem děsivé) ale dobé prostředí. Rozhodně vždy pobaví.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Baví mě sledovat život na předměstí. Spokojení lidé v krásných domech si udržují zahrádku...Do toho pár vražd, zápletek, románků...

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Malí žlutí přátelé nikdy nezklamou. Na tohle se dá koukat pořád dokola. Jen ty nové série, kde jsou mobily a navigace mají už divné příběhy, už to není taková oddechovka a jako většina seriálů, jde do háje, protože už autoři neví coby.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Konečně někoho napadlo ukázat, jak by to vypadalo, kdyby dostali superschopnosti ti špatní. Neserou se s tím a je dobré, že jsou pořád sprostí a stejní magoři a že je jejich schopnosti nemění v dobré lidi, ale že dál pohřbívají své probační... :D