Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (363)

plakát

Futurama - Peklo jsou ti druzí roboti (1999) (epizoda) 

"Toho bych se nebál, k závislostem nemám vůbec žádný sklony." :-D "Hele, dávám ti já kázání, když se válíš sjetej na obrubníku? Nedávám! Tak táhni." :-D

plakát

Hříšní lidé města pražského - Hra (1969) (epizoda) 

Pro mě asi nejlepší epizoda z tohoto skvělého seriálu. Depresivní atmosféru umocňuje skvělá hudba a perfektní výkon Františka Filipovského coby inspektora Mrázka.

plakát

Lajna - Série 1 (2017) (série) 

Seriál jako celek je pro mě rozhodně za 5 hvězdiček !!!!! Langmajer zde herecky exceluje. Některé díly jsou možná o něco slabší, ale pak tu jsou díly, které jsou na naprosto vynikajicí.

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

Já na tento díl ani nemám moc slov, jen můžu říct, že jsem se smál po většinu z těch 40 minut.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Ačkoliv jsem to ani neviděl v kině, byl jsem prostě nadšený. Očekávání byla velká a zklamání nepřišlo, i když by se chyby daly najít, samozřejmě. Noví hrdinové jsou fajn, hlavně Rey. A i ten Kylo Ren, nad kterým se mnozí pozastavovali, není podle mě špatný a myslím, že nám toho ještě dost ukáže. Triky jsou výborné, napínavé je to tak akorát, já jsem spokojen. Uvidíme, jak to bude po druhém zhlédnutí.

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) 

Jedna hvězda za těch pár scén, které jsem viděl a které mě svou blbostí upřímně rozesmály.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Tenhle film by se dal stejně jako celý seriál South Park přirovnat k automobilu Fiat Multipla. Buď ho milujete nebo nesnášíte. Nic mezi tím není... :-) Vždy jsem preferoval originální znění, ale po zhlédnutí s českým dabingem, musím říct, že taky stojí za to a to hodně! Dost se divím, že autoři dabingu zvolili tak ostrý překlad, ale k tomuto seriálu prostě patří. Slovní spojení jako třeba "kurva drát" se stalo kultovní. Je až zarážející, že autoři dokážou velké pravdy schovat pod zásyp vulgarit. Někdo to ale nedokáže ocenit nebo tam ty velké či malé životní pravdy ani nevidí.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Tenhle humor mi sedl jak už dlouho nic jiného a fakt jsem se nasmál. Ještě teď, pár minut po skončení, se směju. 5*.