Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (170)

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Předloha od mistra hororu, průměrný scénář a průměrná režie. Jak málo stačí, aby se že skvělého příběhu stal plytký, zbytečný a nezáživný salát předvídatelných lekaček.

plakát

Room (2015) 

Nenápadné, leč o to silnější drama s dětsky nevinným vyprávěním, co s přehledem strčí do kapsy valnou většinu letošní filmové produkce. A brečela jsem jak želva. Big time.

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Já ty žrádelní filmy žeru, ale škoda jen, že mnohem víc než tyhle upjatý, precizně vypíglovaný talíře mě za srdce chytil živelnej sendvič v papírovým sáčku od Favreaua.

plakát

London Road (2015) 

Au, moje uši. Tak fascinujícim způsobem nemelodickej bizár, že ani Tom Hardy to nezachránil.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Syrové, brutální, intenzivní a svým trochu zvráceným způsobem přitažlivý. Perfektní Hardy a tak expresivní kamera, že sem se s každou ránou kroutila jak žížala na háčku. Újmu z Birdmana tim ale Iñárritu nevyžehlí - technicky perfektní, vizuální lahůdka, jen scénář kulhá jak DiCaprio půlku bohatý stopáže. Hlavně už toho Oscara dejte... Hardymu.

plakát

Creed (2015) 

One step at time. Proboxoval se k těm čtyřem hvězdám pomalu, ale nakonec docela přesvědčivě. Nádhernejm táhlejm záběrům a parádnímu fyzickýmu nášupu ale chyběla k dokonalosti ta oddanost a jistota, se kterou si pro pětihvězdičkový hodnocení došel Warrior.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Scenárista by zasloužil hodně krutý středověký mučení. Feministickej canc maskovanej alá popelka, kde chudák asi úplně blbej princ zase nepozná ženskou a vše završeno dialogy pro blbečky. Prosimvás takhle fakt ne!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jako vracet se domů. Není to jen tupej spektákl, co by stavěl na úspěchu původních filmů. Naopak je to svébytná, kvalitní práce, s perfektní nosnou myšlenkou, která se i na úkor režisérskýho rukopisu podřizuje stylu původních filmů a plně ho respektuje. A ač možná není ve všech ohledech stoprocentní, dokáže i sedmička fungovat sama o sobě a současně je velice slušným startem do nové trilogie. *****

plakát

MY 2 (2014) 

My2 jsou hezkým feel-good pokusem, zahrávajícím si s křehkými mezilidskými vztahy, ale pořád jim ještě chybí trocha výřečnosti a odvahy na to, aby zasáhli přesně tak, jak by chtěli.