Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Rodinný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Jsou filmy, na něž se jenom díváte - sjíždíte je očima. Jsou také filmy, které se jakoby dívají na vás, hypnotizují vás a uvádějí do zvláštních stavů. V obou případech však nejste uvnitř světa, který se prezentuje na plátně či jakékoli jiné projekční ploše, a cítíte vůči němu vzdálenost a cizost. Existuje ale ještě jeden zvláštní druh filmů - takový, uvnitř něhož pobýváte, u jehož světa věříte, že je obyvatelný, i když víte, že není skutečný.Je to hodně povedený film.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Robertu Zemeckisovi se podařilo natočit dojemný i vtipný příběh a prostřednictvím osudů alabamského občana, který má IQ tak nízké, že takřka neví, co se kolem něho děje.Nezbívá mi než dodat: ,,Běž Forreste, utíkej´´

Percy Jackson: Zloděj blesku

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010)

Film vůbec není tak zlý, jak píše většina recenzí, mě se líbil moc a myslím že to byla obstojná kvalitní adaptace plná vtipu a napětí. Kdyby Percy nahradil na plátně Harryho Pottera rozhodně by to nevadilo. Pro milovníky fantasy je tento film jako dělaný, ale myslím, že líbit se bude všem. Je to opravdu kvalita.