Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

Nach 

všechny recenze uživatele

Animák u něhož děti budou potěšení, ale rodiče ho protrpí. Aneb neoriginální příběh plný žánrových klišé. Nemám co bych zde vychválil. I ta animace mi přišla již za zenitem. Tohle prostě šlo udělat lépe, i když by ona zápletka byla stejně nudná jako pohádka o Karkulce vyprávěná hlasem google translate. Za mě palec dolu. 50% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě animovaných filmů vás už asi žádný nemůže ohromit grafikou, protože to je prostě standard. Robinsonovi sice mají příběh, ale chybí tu třeba nějaké pořádné gagy, vtipné scény, roztomilost hlavních postav (to většinou zaručují zvířata). Film mě moc nezaujal, jsou prostě lepší. Prostě mě to nedokázalo vtáhnout do děje. Sice jsem se zase nijak moc nenudila, ale i přesto... No možná to bude taky tím, že mě animáky pomalu přestávají bavit. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť tento animák nie je ľahká vec. Film má celkom sľubný úvod a záver, problém je v 60tich minútach medzitým. Tvorcovia sa tak veľmi snažili byť cool a originálni, až z toho vzišla nezmyslená chaotická miš-maš zlátanina, ktorá dokáže pobaviť nanajvýš 7 ročné deti. Je to škoda pretože potenciál tu bol. Pochváliť však musím najmä hudobnú zložku ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nezáživný animák, který stál na cestování v čase a i když poukazuje, že lze změnit budoucnost, tak v mnoha situacích tu skutečnost ignoruje. Ač se to dá ještě pochopit, když si uvědomím "cílovku" tohoto filmu. Avšak i děj samotný zde není bůhví co, postavy též, vtipu minimum a animace je jen obstojná. Celkově slabší dílo a jen 2z5. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Dementní blbost s nejpříšernějším druhem hlavního hrdiny - uťápnutým blonďáčkem s brejličkama, něco jako ten kluk z myšáka Stuarta Littlea. Děj naprosto mimózní, ke konci tomu nasadí korunu, když se zjistí, že klukův novej kamarád je jeho otec snad z minulosti nebo tak něco. Ta jedna hvězda je za haluškovou část s představování domu a za dědu s očima vzadu na hlavě. Jinak příšerná věc, nesledovat! Nepouštět ani dětem! Zničit, zakopat! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • William Joyce napsal knižní předlohu A Day with Wilbur Robinson už v roce 1990, futuristickou rodinku vymyslel podle vlastních příbuzných. (Siriuss)
  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)
  • Práva na knihu studio Disney původně zakoupilo se záměrem natočit hraný snímek. Pak ale námět objevilo oddělení celovečerních animovaných filmů a uvědomilo si, jak obrovský potenciál skýtá kombinace futuristického světa, který byl popsán v knize, a téměř neomezených možností dnešní filmové animace. (Siriuss)

Reklama

Reklama