Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (5)

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Já teda nevím,co se vám na tom všem nelíbí v kině se dost lidí ,,řehnilo,, a tady je to jako na skládce! Nevěřím,že všichni lidi kteří sem píší komentáře nebo hodnotí byli na tom filmu v kině :) Film je dobrý pro všechny se smyslem pro humor.ODTÁHNĚTE TOHLE JE NAŠE PLANETA!

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Film vůbec není tak zlý, jak píše většina recenzí, mě se líbil moc a myslím že to byla obstojná kvalitní adaptace plná vtipu a napětí. Kdyby Percy nahradil na plátně Harryho Pottera rozhodně by to nevadilo. Pro milovníky fantasy je tento film jako dělaný, ale myslím, že líbit se bude všem. Je to opravdu kvalita.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Čistovlasí až doposud žili klidný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by jim mohl někdo závidět krrrrásné čisté vlasy. Dokonce ani špinavý a smrrrradlavý sousední kmen Špinavovlasích. Ale jednou v noci se to stalo. Poprrrrvé v historrrrii lidstva byl spáchán zločin. Člověk zabil člověka… RRRrrrr! je asi jediný film kde se dá zemřít stářím když jste mladí :)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Robertu Zemeckisovi se podařilo natočit dojemný i vtipný příběh a prostřednictvím osudů alabamského občana, který má IQ tak nízké, že takřka neví, co se kolem něho děje.Nezbívá mi než dodat: ,,Běž Forreste, utíkej´´

plakát

Avatar (2009) 

Jsou filmy, na něž se jenom díváte - sjíždíte je očima. Jsou také filmy, které se jakoby dívají na vás, hypnotizují vás a uvádějí do zvláštních stavů. V obou případech však nejste uvnitř světa, který se prezentuje na plátně či jakékoli jiné projekční ploše, a cítíte vůči němu vzdálenost a cizost. Existuje ale ještě jeden zvláštní druh filmů - takový, uvnitř něhož pobýváte, u jehož světa věříte, že je obyvatelný, i když víte, že není skutečný.Je to hodně povedený film.