Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Můj neoblíbenější herec. Myslíš že umí zahrát každou roli která mu je přidělena. Nejvíc ho miluju v postavě Jacka Sperrowa nikdo by tu roli nezahrál lépe než on. Prostě pro mě bude vždycky herec s velkým H.

Jamie Campbell Bower

Užasný herec do kterého jsem se zbláznila ve filmu Smrtící nástroje. On je prostě dokonalý Jace!!! V reálném životě umí krásně zpívat. Má můj obdiv!

Kevin Zegers

Nejvíce se mi líbil ve filmu: Já jsem ty a ty jsi já v roli pubertálního Woodyho jeho hlášky mě dostávali. Ale nejlepší je v mém nejoblíbenějším filmu Nástroje smrti v roli Aleca Lightwooda.

Jensen Ackles

Jensen je jeden z mých nejoblíbenějších nejvíce ho miluji v roli Deana Winchestera v seriálu Lovci duchů. . Bohužel se mi sem už nevešel jeho herecký kolega JARED PADALECKI kteráho mam stejně moc ráda. Takže poklona před Vámi klucí. :)

Ian Somerhalder

Hned co sem se začla koukat na Upíří deníky sem si ho hned oblíbila nikdo jinej nemohl lépe zahrát Damona Salvatora. A abych nezapomněla zaujal mě už v seriálu Ztraceni kde se moc dlouho neohřál. Moc se mi líbí :)

Josh Hutcherson

Roztomilý hošina kterého sem viděla ve spousty filmů ale nejvíc mě zaujal až v roli Peeta ve filmu Hunger Games. Je to slaďouš

Chris Evans

Viděla jsem s ním plno filmů nedá se vystihnout jinak než okouzlující