Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Jedinečný seriál. O životě, o smrti, ze života. S úžasně propracovanými a hlavně reálnými charaktery postav. Nutí k zamyšlení, je příjemně depresivní, pesimistický, ale nejvíc pravdivý. Závěrečný díl, a hlavně posledních 10 minut je nejfantastičtější zakončení co jsem kdy viděla, u kterého i když sem brečela jak malá, tak sem si ho musela pustit tak 3x...

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Totální závislost, a taková menší srdcová záležitost. Podle mě krapet nereálný, lékařské prostředí je spíše v pozadí - což tomu vůbec neubírá na kvalitě, přece jenom je to především o vztazích - ty jsou vykresleny dokonale (ale postupem času už mi přijde že je tam každý s každým).. Každá postava je jiná a má něco do sebe, nejlepší - samozřejmě Christina a její chladná, uzavřená a soutěživá povaha, nic si nenamlouvá a na všechno se dívá reálně.. K tomu všemu skvěle volená hudba.. Prostě nejlepší seriál svého druhu..

Dexter

Dexter (2006)

Miluju ten seriál.. Po pár dílech zcela vypěstovaná závislost, kdy jsem myslela jen na to že musím vidět další.. Dexterovu necitelnost jsem zbožňovala, a pal přišla láska, a nějak se to zvrtlo, a skončilo to tak jak se dalo očekávat - přece jen happy end u vraždícího maniaka by vypadal trochu podivně..

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Nelze popsat.. neuvěřitelná atmosféra, prostředí, hudba, postavy, jedinečný agent Cooper, nejvíc zamotaný děj, ale zároveň všechno je pospojované, nemůžete vypustit ani minutu, a když konečně zjistíte kdo byl vrah a že vám všechno dává smysl tak se to v dalším momentě zamotá ještě 5x tolik, že ani po třetím shlédnutí nebudete zcela chápat a budete tápat...

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Skvěle napsané, zahrané, nemůžete tušit co se stane dále, jedete díl za dílem až je najednou konec a to opravdu bezchybný! Díky poslední sérii (a hlavně poslední epizodě) si těch 5* rozhodně zaslouží yo!

Přátelé

Přátelé (1994)

Jestli chcete skvěle začít den, doporučuji minimálně jeden díl ke snídani :)