Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Ostrov (2023) 

Langoš s Plodkovou to zahráli podařeně. Téma filmu mě nenadchlo, obzvlášť když divák ví už od začátku jak se co bude vyvíjet a to už od samotného názvu filmu. Celkově je znát nízký rozpočet, ale film je zajímavě a chytře sestříhaný. Těch 50% hodnocení dle mého odpovídá.

plakát

Oddělen (2011) 

Velice vydařené dílo. Rozuzlení, při někoho možná plot twist, jsem vytušil skoro od začátku filmu. Každopádně celkové zpracování a kamera byla úžasná. Poukázání na stav školství a jeho degradaci bylo vyobrazeno, z mého pohledu, věrohodně. Doplnit to o novinky posledních let, jako upřednostňování studentů z východu, by filmu dodalo určitou peprnost.

plakát

Pod vodou (2020) 

Max 2 hvězdy. Řekl bych že Stewartce by to herecky šlo lépe v nějakém lesbickém softu. Protože v tomto díle byla úplně neherecká. Film úplně o ničem kromě posledních 10 minut, kde se zjevý vyjevený zjev.

plakát

Jevy (2023) 

Španělské filmy mám obecně rád, jsou takové “živé”. Tento komediální horor zvládá bavit skoro celou stopáž.  2,5 hvězdy.

plakát

Žhářka (2022) odpad!

Jediná hudba byla zajímavá, jinak úplná ztráta času.

plakát

Venom (2018) 

Neurazí ale ani nenadchne.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Příběh nebyl špatný, ale Daniel Radcliffe vypadal že umře ještě před vstupem do džungle. Danielovi role podle mého vůbec nesedla, a skoro bych řekl že samotný příběh podkopnul. Nebýt příběhu, tak jsem to nedokoukal.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Tři hvězdy a to jen kvůli tomu jak to bylo natočeno. Jinak, co se týče Kapra, tak více nesmrtelného člověka snad na zemi není, tedy krom Čak Norise… Skočit na běloušovi ze 300 metrů, zaplavat si v řece se stokilovým kožichem na zádech a ještě se vysmát odumírání tkání, tedy nekrózní ledové smrti do ksichtu, to chce velkou kuráž…