Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Ratatouille

Ratatouille (2007)

Myslím že větší pochvalu než od kuchaře ten film nemuže dostat.Tak mu ji dávám ,protože mě film uplně dostal.Tenhle snímek se zapíše mezi me top filmy.Není to pohadka tenhle film je o kuchařském umění .Každý múže vařit .Doporučuji shlédnout tenhle film ,protože něco takového tu nebylo. Bon apetit.

Transformers

Transformers (2007)

Michael Bay a Spilberg každý mohl tušit že bud to bude pecka nebo propadak.Naštěstí film je podle mě pecka vratil jsem se do dětských let .Co dodat užasná hudba a super filmove efekty.Podle mě slušnej příběh člověk at tam nehledá nijak složitou zapletku.Natenhle film jsem byl tak zvědavej ,že jsem se na něj díval v originále a bez titulků.Prostě tohle musíte vidět.

Final Fantasy VII: Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children (2005)

esence života neměla nic společného s pojmem final fantasy za to advent children to je jiný kafe. nadherná vizualní podivaná a dobře napsané pokračovaní po hře na tenhle film bych šel i klidně do kina kdybyho v kině dávali (-:

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Normalně tohle je skvost nejlepší film za posledních osm let, Jestli letos výjde do kin něco lepšího tak se my to nevleze do stupnice hodnocení.

Duna: Část druhá

Duna: Část druhá (2024)

Chtěl jsem napsat nejlepší sci-fi od dob ,ale to bych se musel vrátit hodně do minulosti než vznikl nějaký Marvel nebo Star Wars Disney univers .Film si za mně vysloužil nejlepší počin za poslední dvě dekády a kdo dal menší hodnocení než 4 hvězdičky tak buď je troll nebo neví co to je film