Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Špindl (2017) odpad!

Hrůza.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Perfektní pokračování zvládnuté po všech stránkách, možná mi to přišlo více psychologické jak první díl, ale... 5*. Ps: ta poslední scéna a skladba... :-)

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Úžasná podívaná, opravdu chytne za strdce a na závěr hezky roztaje:-)

plakát

Pasažéři (2016) 

Vesmírná romantika, která obsahuje vtip, napětí, vášeň. Vydržel jsem až do konce a rozhodně nezklamalo do poslední chvíle. Minimum herců tvořící příjemný uvěřitelný celek.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Pěkné, ačkoli po Prometheus málo filozofické a předvídatelné.

plakát

Život (2017) 

To se sejde Alien a Gravitace a řeknou si, že mají málo peněz, tak natočí béčko, pustí k tomu hudbu z audiobank a pošlou to do kin. Něco z toho určitě trhnou. A přidají tam chobotničku, všeobecně totiž platí, že čím víc chapadel, tím větší emzák! Dost utahanej začátek, posádka které "to nevěříš", pár dobrejch nechuťáren a "nečekanej" závěr k tomu. Jako výplň čekání na nového aliena super, ale musíš u toho vypnout mozek  

plakát

Padesátka (2015) 

Zajímavý příběh, ale očekával jsem více záběrů z retra. Nakonec to nebylo zas tak špatné, zvláště Taclík a Pavelka si ty role museli opravdu užít :-). A na české poměry ten příběh nebyl prvoplánový, čekal jsem další "Sněženky a machry" a film mě mile překvapil.