Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 

Co si budeme povídat, návaznost na první díl by sme hledali těžko, ale na druhou stranu je to jedno. Film je pro slabší povahy strašidelný hned od začátku kdy se a si ve 2. min. zjeví dceři duch matky, a tím to odstartuje celou éru duchů. Film si určitě zaslouží 4 hvězdičky, už kvůli dobrému výkonu malé Heidy v podání Emily Alyn Lind, která vydí ducha ,, pana Gordyho " a celkově si troufam tvrdit, že film je dobře udělanej a když si někdo bude chtít pustit nějaký klidnější horor, pustte si tenhle filmeček.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) odpad!

Seriál je totální trapná vypíčenina, herci úplně vypatlaný, zbytečně vyplácaná filmová páska na kameře, nic víc k tomu říct asi nemůžu.

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Seriál na kterym sem s kamarádem vyrostl, sice to má špatný efekty, celý je to trošku kravinka, ale provedení a herci jak se do svých rolí doslova vžili, to je na tom to krásný :´))

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Seriál který nikdy neomrzí, koukam na něj pořád a pořád dokola už od malička :)))

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jima Careyho mam rád a v tomhle filmu doslova exsceluje, takže když mam špatnou náladu nebo se mi nic nedaří šáchnu do filmovýho archivu pro Ace Venturu :))) a ono to pomůže, už jen jeho hlášky a chování, přechoupne náladu ze špatný na dobrou :) dobrá komedie :)))))

plakát

Godzilla (1998) 

Film je smíchán s prvky komedie, nicméně pro fanouška Jeana Rena jako sem já je asi povinost film vidět. Já sem na filmu vyrostl, byl to první akční film který sem viděl, takže podle mně si ty 4 hvězdičky zaslouží.

plakát

Komando (1985) 

Schwarzeneggerovi unesou dceru, tak co asi myslíte, že můžete čekat.Film je typické akční béčko, ale bohužel s plno filmovými chybami ( např.: auto je zničené na levé straně bum a je v pořádku, nebo nekonečný zásobník v těžkym kulometu, odražející trampolíny při výbuchu granátem apod. ). Přesto si myslím že film stojí za to vidět.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Rambo je film, který nenechá člověka v klidu, Stallone předvádí výbornou hereckou etýdu. Film se odehrává po skončení Války ve Vietnamu, kdy se veterán John Rambo dostává do konfliktu s policií, která ho donutí se ještě jednou podívat do války. Rambo 1 je vrcholový film Stallonovi kariéry a určitě doporučuji se podívat.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Všechny akční filmové hvězdy v jednom filmu, co k tomu dodat, snad jen oblíc, koupit lístek a popcorn a v klidu se v kině dívat s přáteli jak já. Příběh dílu je celkem lehký:,, zabili nám parťáka, tak je musíme vyslídit,najít a zabít ".Úžasný film plný akce, a hlášek.