Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Fair Play (2014) 

Podle mě se jedná o jeden z nejzajímavějších českých počinů posledních let. I zvolená tématika je pro mě samotného velmi atraktivní a myslím, že problematika dopingu je živá neustále.

plakát

Wasabi (2001) 

Slušná oddechovka, která neurazí. A Hubert má hodně efektivní výslechové metody...

plakát

Drive (2011) 

Jeden z nejlepších Goslingových filmů. Hodně dobrá atmosféra, příběh, prostě všechno. Určitě dobře strávených 100 minut života.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Bezkonkurenčně to nejlepší ze světa aut, pořad na který se dívají i ti, kteří auta vůbec nemusí, ale čekají na nějakou Clarksonovu hlášku. Největší podíl na gigantickém úspěchu má naprosto sehraná trojice moderátorů, bez kterých by to byl jen další běžný pořad o autech.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Jeden z nejlepších komiků posledních let a jeden z jeho prvních filmů. Já jsem se rozhodně bavil, vtipné od začátku až do konce.

plakát

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) 

Jako fanouškovi motorismu se mi tato komedie hodně líbila. Epický souboj mezi Ferrellem a Cohenem v závodech, kde se jezdí jen vlevo. Jeden z mnoha povedených fórků je dlouhá havárie, kterou přeruší i reklamní pauze a mnoho dalšího

plakát

Stážisti (2013) 

Hlavní nevýhoda tohoto snímku je jeho délka, určitě by to šlo zkrátit. Téma filmu bylo celkem zajímavé, ale diváky, kterým jsou počítače cizí asi moc neosloví.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Absolutní kult. Škoda, že podobně kvalitních kousků vzniklo jenom pár za 20 let. Jiné než nejvyšší hodnocení je zločin :-)

plakát

Volte mě! (2012) 

Zábavné nahlédnutí do zákulisí politického boje. Obsahuje několik hodně povedených fórků, ale má i horší momenty. I přesto Galifianakis a Ferrell určitě nezklamali a udělali slušnou komedii.

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Další parádní komedie. Duo Sandler, James určitě nezklamalo a každý fanda komedií se určitě nejednou zasměje.