Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (203)

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Nemůžu si pomoct, prostě mě to jen strašně bavilo! :-)

plakát

Správci osudu (2011) 

Doufám, že takhle nějak to na světě funguje! Neuvěřitelně originální film, jehož rozjezd je poněkud nezáživný pro ty, co až tak nemusí filmy z politického prostředí. Jakmile se však dějově dostáváme k jádru věci, pociťujeme pocit překvapení a napětí. Teda alespoň u mě. Matt Damon není můj šálek čaje, v tomhle filmu si ale nedokážu představit nikoho lepšího.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

O tom, že lze natočit kvalitní český film bez trapných replik, pokůsů o vtip, bez trapných hereckých výkonů a mohl bych pokračovat....tohle je ten případ, kdy se dějí zázraky.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

200 komentář nemohl dopadnout lépe. Na takový film o lásce, jsem čekal hodně dlouho. A tak mi nezbývá nic jiného, než poděkovat tvůrcům. Existují filmy, které nejdou popsat. Musíte je prostě vidět. Nevtíravě vám totiž očistí duši.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Nancy nenatočila desítky filmů, ale když nějaký natočí, tak to stojí za to. Neuvěřitelně milé až minimalistické kouzlo všech interiérů a exteriérů s tou kouzelnou hudbou, přes úžasně překvapivé herecké výkony...možná by to na můj vkus mohlo být malinko kratší, ale pravda- pak by to nebylo tak komplikované.

plakát

Absurdistán (2006) 

Jedna z nejlepších ukázek toho, kam to tu spěje a jak by to mohlo dopadnout. Nikdy jsem nemyslel, že to napíšu ale- bravo Ameriko..

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Poprvé jsem zažil, aby se v kinosále, po skončení filmu tleskalo. Nezapomenutelný zážitek a nejlepší nazi- western všech dob.

plakát

Maraton lásky (2007) 

Pegg ve skvělé komedii o vytrvalosti a schopnosti změnit sám sebe k lepšímu. Nepřekvapuje mě, že jste tomuto filmu nedali šanci a uprostřed závodu jste narazili do zdi.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Tenhle film bortí hranice bizardnosti a ujíždí rovně směrem k otázce: Je, nebo není Quentin Tarantino magor?

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Současná britská (z malé části i americká) komediální elita na jedné lodi. To nemohlo dopadnout jinak...