Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) 

Sledovat kreativitu řemeslníků mě baví. HáeLPéčko aneb Hluboce Lidské Příběhy již méně.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

V rámci "studijního materiálu" občas "obstojná" zábava, ale zábavu v podání odhalování pokleslé morálky našich mentálně slabších spoluoVčanů tu hodnotit odmítám. Hodnotím formát a uměleckou hodnotu tohotu zvráceného paskvilu a ta je hluboko pod bodem mrazu. Ze sentimentálního Honzyka je mi blivno.

plakát

Český film 1970 (1970) 

Hlasitým oslavováním soudruha Gottwalda se stal tento průměrně odkomentovaný dokument zcela bezcenným.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) odpad!

Národ sobě. Ve vší své zvrácenosti mě to však občas (ze studijních důvodů) baví sledovat. Hodnocení mezi jednou a čtyřmi nic neřeší. Bohužel díly jsou poměrně nevyvážené a ne každý je úpadkově kulervoucí. Takže odpad!

plakát

Lunetic: Máma (1998) (hudební videoklip) odpad!

Vrchol umělecké dekance v českých zemích devadesátých let. Díky falši a nucenému přehrávání, které jde z chlapců cítit, tohle nemohlo dojmout ani jejich matky. Velké nic.

plakát

Kousek nebe (2015) (pořad) 

Za tohle platíme poplatky? Viděl jsem zhruba sedm minut jednoho dílu a málem jsem si ublinkl. Nejen při pohledu do psích oček pana Kříže. Zvrácené, přehnaně sentimentální, odporně samoúčelné. Zatím nehodnotím. To udělám, pokud se mi podaří zhlédnout alespoň jeden díl kompletní. Snad ne a zapomenu, že něco takového ČT vytvořila. Takhle obludná není ani Esterka s vlezlým pošť(ev)ákem.

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) odpad!

Jílková podruhé s podporou "hlasu lidu"? Tentokrát veřejnoprávně? Proboha proč?? Tohle mě štve mnohem více než Kotel.

plakát

Kotel (1998) (pořad) odpad!

Hlas lidu v politických TV diskuzích? Ne díky. Možná s profesionálním moderátorem, na profesionální úrovni. Nikoliv na hnilobné půdě TV Nova. V mládí jsem to sledoval a fandil "duchaplným" výkřikům hospodských povalečů. Dnes už nikoliv. Nehodnotím (nechtěnou) zábavnost, nýbrž objektivní kvalitu pořadu a ta je nulová. 0%