Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když pominu skutečnost, že již několikrát na obrazovce recyklovaná, mně velice nesympatická Terezka jede po Tomášovi, stavebním anděli, jako já po řízku, tak nemám s tímhle pořadem žádný problém. Je mi u zadku hodnocení, které se tomuto pořadu dostalo a nemám nejmenší problém nadělit Akci nový domov pod vánoční smrček balík plný hvězd. Ať to točí Nová nebo Stará a třeba na Prima Barrandově, je mi to fuk. Je mi fuk, kdo si na tom přihřeje polívčičku, přiloží polínko či pohladí ego. Myslím si, že je fajn pomáhat opravdu potřebným, když na ně stát jinak hází z velké výšky pořádný bobek. Hlavně, že se zazobaní, úplatní politici cpou za desetikoruny ze státního a válí si šunky v bohatsví z vytunelovaných státních zakázek. Potom, aby člověk nesplakal, že ... tak čágobelo, šílenci. ()

Reklama

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé a zoufalé, dvě slova která odráží podobu této realitshow. Ukazovat neštěstí a mizerné podmínky lidí kteří na tom jsou špatně, je trapný pokus TV Nova upoutat diváky. Stanice která uskuteční tento projekt klesá hluboko až na dně televizní sledovanosti. Podobné věci jako Výměna manželek aby se lidé z různých poměrů dostali do televize či k aspoň finanční odměně je nesmyslné + obsadit moderátorku, která se dost dlouho zdržovala televizního světa je téměř směšné. Jestli tento projekt opravdu někomu pomohl, tak jenom dobře ale cpát to do televize ? Těžko říct, já upřímně doufám že budou další projekty pro zlepšení životní situace, ale hlavně aby to necpali do televize a aby se toho neuchopila jedna z nejhorších moderátorek. Televize nova by se měla držet projektů který jí jdou a u kterých neztratí v očích diváka důstojnost, než jim cpát před nos chabé pokusy o zvýšení sledovanosti. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Já osobně to dědovi i klukům přeji, ale dívat se na to nedalo. Nova se chce vyrovnat Americké verzi ovšem je pouze chudá příbuzná. V Americe staví domy, tady garsonky, v Americe jsou zapojeny davy lidí , těch pár lidiček, kteří postávali na ulici bylo nadšených asi jako já před Kristem, když rozdávali mávátka na Svátek práce. A hlavně v Americe to má šťávu a diváka baví sledovat co se děje a co se dít bude. Myšlenka pomoci potřebným je ušlechtilá , ale velmi plytce zpracováno nuda se zde spojila s trapností! ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem na tento skvost narazil v hospodě již minimálně podruhé, neodpustím si tu trochu zbytečného dštění síry, ač vím, že kritizovat produkci tuzemských televizí je jako nosit dříví do lesa... V principu je smysl pořadu samozřejmě správný a bohulibý, ale provedení je, jako obvykle, pod hranicí tragičnosti, kdy lacině ždímeme emoce a k tomu nás má Terezka zřejmě ještě dojímat... 0% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama