Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Trošku mě to zklamalo...Po sérii Bourneovských filmů je tohle takový rádoby navazující akční příběh. Ovšem když zapomenu na jméno obsahující a slibující něco z Bournea je to docela povedený akční film.

plakát

Film mých snů 2 (2015) (TV film) 

Pohodovej film, kde se hodně zpívá. První díl se mi líbil víc co se týče hudby, oba nemají zrovna nejlepší děj, ale kdo si rád zazpívá tomu to nevadí...jak říkám, pohodička...

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Ať jsem se snažila, jak jsem chtěla, nemohla jsem se odpoutat od srovnávání s knihou...:/ kniha je na 100% lepší! Film mě tím pádem moc nezaujal, asi se na něj ani nepodívám znovu. Někomu, kdo nečetl knihu a má rád fantasy, by se třeba film líbil. Za mě *** - spíš díky námětu...

plakát

Yes Man (2008) 

Tento film mě zaujal hlavně propracovaností detailů - vše, co se stane v první části filmu, je v druhé části důležité a použije se to. Je to vtipný film a zajímavý, jelikož je v něm trochu z opravdového života... Jim Carrey je úžasný - jeho grimasy a herecký talent nemají chybu, což úspěšně dokazuje i v tomto filmu. Určitě doporučuji! - pobavíte se, ale jsou tam i chvíle, kdy není daleko k pláči.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Podle mého mínění je to vynikající film s dobrým příběhem, skvělým zpracováním a výborným hereckým obsazením ( Jonny Depp ). Tim Burton prostě nezklamal - herecké i režisérské výkony jsou neuvěřitelné. Hudba taktéž vynikající. Myslím, že tento film se vydařil velmi - a také proto ode mě dostal 5*.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Na tento seriál jsem se koukla díky doporučení kamarádky a jediné co mohu je také ho doporučit! Přenést Sherlocka do dnešní doby by mě v životě nenapadlo, a i kdyby - rozhodně bych neřekla, že výsledek bude tak dobrý. Každý díl je v něčem výjimečný. Asi nejvíce se mi líbí povahy postav - Sherlock Holmes mi vždy připadal jako vážný, chytrý pán, ne jako "vysoce výkonný sociopat" - tato změna se mi líbí, pasuje více do této doby. Soundtrack je vynikající - David Arnold, Michael Price. Obsazení je také výborné - výkony Martina Freemana a Benedicta Cumberbatcha jsou nedocenitelné. Těším se na další díly.

plakát

Eragon (2006) 

Tento film mě osobně zklamal...velice jsem se těšila na filmové provedení knihy Eragona. Četla jsem knihu a tento film s ní nemá skoro nic společného! Děj je ostrouhaný až na kost a je skoro o ničem. Na druhou stranu - triky jsou dobře provedeny, a hudba také není nejhorší. Doufám, že další filmy zpracované podle knih budou lepší!

plakát

Ledové království (2013) 

Tato Disneyovka mi přišla docela povedená. Hudba mi přišla dokonale pasující k momentálním chvílím. Píseň Let it go se mi ze všech písní líbí nejvíce. Co se týče děje, myslím, že byl pro menší děti příliš spletitý, i já jsem si některých důležitých detailů všimla až po druhém puštění filmu. To mu ale neubralo na zajímavosti - naopak, myslím, že je to pravý rodinný film se zvýrazněným důležitosti lásky a rodinného pouta. Celkový pocit z filmu by se dal popsat jednoduše: pohodový, rodinný film s novým, neokoukaným příběhem.