Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (111)

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Zatím je to nejlepší telenovela kterou jsem kdy viděl. Po desátém díle, v kterém proběhl hromadný porodní orgasmus, nebo co to jako bylo, to vzdávám, strašný. Asi něco pro dementy.

plakát

Revival (2013) 

Strašná nevtipná nuda. Nedokoukáno.

plakát

Vlastní zbraň podmínkou (2012) odpad!

Dement sestrojí stroj času, jak se tohle může někomu líbit? Amatérsky natočený, hudba strašná, scénář totálně blbej a ještě to chce bejt vtipný, ale vůbec není. Největší záhada je, jak to může mít takhle dobrý hodnocení.

plakát

Únosci (2000) 

Opravdu, ale opravdu strašná nuda!!!!!!!

plakát

Skyfall (2012) 

Nejlepší bondovka která kdy byla natočená. Ale i tak to na víc než 49% nedá.

plakát

Na lodi (2011) (seriál) odpad!

Komentáře: IN Hanz_knife, OUT freddy. Co tohle jako je? Je to sci-fi, nebo nějaká přiblblá telenovela? Největšimi borci na lodi jsou, Christiano Ronaldo a dement Bublina , kterej je teda chytrej jak necky ( ale i tak jeho iQ převyšuje součet všech lidí na lodi + režiséra a scénaristy). Srovnávát tohle se Ztracenýma může jen nějaký ten Bublina.

plakát

Černá hodina (2011) 

Větší kravinu už vymyslet nejde. A za to dávám tvůrcům pěkných 20%.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Já vím, takhle špatný hodnocení si to ode mě nezaslouží, jenže já se tak těšil!!! Od režiséra který natočil Gattacu, jsem prostě čekal něco lepšího, než takovýhle blábol, no nic. A proč tam jako hrál Justin Timberlake? Tohle by zahrál líp i stůl na kterém mám monitor. Asi ho pošlu na nějaký ten casting, aby přivezl domů nějaký ty chechtáky, tohle by dal s přehledem.

plakát

Lovec trolů (2010) 

Jako komedie dobrý, ale jestli to mysleli vážně, tak o dvě hvězdy míň.