Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (19)

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Je naprosto pochopitelné, že mu naletěly. Nejsou naivní, nejsou hloupé. Naopak jde o nezávislé, schopné ženy.  Neměly důvod nepomoct člověku, na kterém jim záleželo. Ještě když věděly, že peníze má. Udělal to dost chytře. Ukázal jim kousek luxusu, ve kterém žije a byl k nim velmi štědrý. Po prvé když je požádal o půjčku, vrátil jim ji. To v nich muselo vyvolat pocit studu, že nevěřily svému partnerovi a měly pochybnosti. Proto k dalším žádostem byly otevřenější. No a zbytek je už obyčejná manipulace. Velká gesta, květiny, návštěvy tisíc kilometrů vzdálených měst jen kvůli tomu, aby se s nimi mohl setkat... hezká slůvka.. zblbnul je. A pro lásku kolikrát člověk dělá větší hlouposti. Jeho image vlivného, schopného, mocného podnikatele. To, že v nich vyvolal pocit nějakého spojení a výjimečnosti. Nerozumím některým komentářům. Ani špetka snahy o pochopení.

plakát

On je fakt boží! (2008) 

Přeslazené? Rozhodně. Místy trapné? Taky. Ale já ten film prostě miluju. Vrátí mě to opět do dob, kdy mi bylo sladkých 15, největším mým problémem bylo to, že jsem neměla kluka a to, že má pleť nebyla dle mých představ. Je to naivní, sladké a Johnson je fakt kus. Pro mě je to skvělá oddychovka. Samozřejmě, že v reálném světě by Robbie buď byl dost inteligentní na to, aby chodil s tou blonckou. Ale ještě pravděpodobnější by bylo, že by nechodil s nikým a užíval mladí. Haha Kazda mladá holka chce potkat svého Robbieho. Super film

plakát

Proč? 13x proto - Série 2 (2018) (série) 

Rozhodně lepší než první série, ve které některé z Hanninych důvodů k sebevraždě byly řádně přitažené za vlasy. Ve 2 sérii nevidíme jen její pohled na věc, dozvídáme se mnohem více o ostatních postavách, které jsou až děsivě reálné. Nic není černobílé, stejně jako v životě.. A proto se mi tato série tak moc líbila.

plakát

Bajkeři (2017) 

Koukatelné, scenar temer o nicem, ale bylo tam dost vtipnych scenek. 2 hvezdy za dej a jednu za skveleho Honzu Kominka!:)

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Když se někdo mine povoláním, nikdy to nedělá dobrotu. Škoda, že v tomto případě na to doplácí diváci dříve celkem dobré tv.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) 

Nelíbil se mně výběr hlavní hrdinky, představitelka není dobrá tanečnice a Baby by měla být drobná křehká holčička', z které se až ke konci filmu stane ženská, která ví co chce. To, že film byl vlastně flashbackem se mi líbilo. Taktéž se mi líbil hezký sesterský vztah mezi Lisou a Baby. Jen ten konec!! Tohleto není Titanic, nepotřebujeme smutný konec!:'( Baby a Johny měli skončit spolu.

plakát

Skam (2015) (seriál) 

Přestože se říká "V tom nejlepším se má přestat", tak tento seriál zasluhuje alespoň ještě jednu sérii. Neukončili to se vším všudy... Co příběh Vilde? Ráda bych se o ní více dozvěděla, více o její mamce. Pak je tu William a Nora, ale u těch jsme si alespoň mohli domyslet o co šlo v SMS mezi ním a otcem. Ale co mě mrzí nejvíce je Chris a Eva. Tak moc jsem jim přála šťastný konec.. Chris byl od začátku prezentován jako děvkař, ale zároveň kluk s dobrým srdcem. A ano, sice jsme si mohli z konce vzít ponaučení 'děvkař děvkařem zůstane', ale tak mooc jsem si přála, aby alespoň tohleto klišé bylo zachováno a Chris se doopravdy zamiloval a skončil s Evou. Postava Chrise nám celkově ještě měla co nabídnout. Skam rozhodně stojí za zhlédnutí. Nejen, že si u něj odpočinete, ale zároveň vás nutí přemýslet-Evanova generalizace, odlehčující Isakova myšlenka paralerních vesmírů nebo Yosefovo vnímání náboženství

plakát

Weekender (2011) 

James Cook ve filmu. Sen každého Skins fandy!

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Když jsem tento seriál začala sledovat, tak jsem se nemohla rozhodnout jestli je to uplna s*a*ka a nebo jeden z nejgenialnejsich serialu, co jsem kdy videla. Je tak odlisny od vsech ostatnich... A vlastne jsem se nerozhodla doted:D Kazdopadne prave ted jsem dokoukala 4 serii a i kdyz me serial moc bavil, tak se do sledovani 5. serie nepustim. Prvni generace mi uz po par dilech prirostla k srdci a ta druha bych rekla, ze dokonce jeste o neco vic. Jedine co me mrzi je otevreny konec 4. serie. Nejoblibenejsi postavy-2. generace-Cook. Z nejakeho nepochopitelneho duvodu jsem si toho fetaka okamzite oblibila:D Nejmene-Effy. Vsichni ji maji radi, ale ja jsem tu holku snad nikdy nepochopila. Stvala me ta jeji desna "tajemnost". Stale ji povazuju za nejvetsi couru celeho serialu a za cele 4 serie na ni nemam jasny nazor.