Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Baby nebude sedět v koutě! A to ani v roce 2017 v remaku slavného filmu o mladé Frances, která se během letní dovolené s rodinou bláznivě zamiluje a naučí tančit... (TV Prima)

Recenze (42)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Pohodový remake nesmrtelné klasiky, který zdaleka není tak strašlivý, jak zdejší hodnocení napovídá. Casting je až na jednu výjimku vynikající (usměvavá baculka Abigail Breslin z role Baby ždíme, co se dá, a po Chanelce pětce tak definitivně potrvzuje status mojí oblíbenkyně + Grace Adler!!, Peggy Bundy & Haley Dunphy), šedesátková atmosféra příjemně zachycená a větší prostor pro vedlejší postavy opodstatněný (neb jinak by se jednalo o naprostý, a tehdy opravdu zbytečný, kopírák), dolů ho táhne jenom skutečně velký přešlap v podobě Colta Prattese, který se dokonalému Patricku Swayzemu v žádném ohledu ani nepřibližuje, a sem tam předělávky soundtracku, které postrádají kouzlo originálu. Bezproblémových 69 (chuckle) procent, s oběma přimhouřenýma očima snad i slabší 4 hvězdičky. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá fakt hrůzostrašně a člověk si řiká, PROČ TO VŮBEC MUSELO VZNIKNOUT, když originál i po víc jak 20 letech furt hezky funguje. Jenže pak se to NĚJAK NEVIMJAK rozjede, zazněj remaky známejch pecek, Abigail Breslin párkrát udělá ty svý oči a je z toho nemastná neslaná odpočinková trojhvězda. Škoda, že highlightem filmu je tenhle joke: “You know, marriage is a three-ring process. You have the engagement ring, the wedding ring – and then the suffering.“ A jo, asi fakt jen proto, že mám slabost pro Breslinovou, jsem vlastně byl spokojenej. ()

Reklama

fixaman odpad!

všechny recenze uživatele

Oškliví herci, kteří neumí hrát, zpívat a už vůbec ne tancovat. Děj vzaný jak přes kopírák z originálu bez špetky invence. A k tomu rádoby hříšná mládež celá zakrytá, jak kdyby se to odehrávalo na katolickém táboře. No a pro jistotu i ten tanec celý nějak zeslušněl. Tady je zkrátka špatně úplně všechno. ()

Mishqo odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dirty, ani dancing. Klenot môjho detstva sprznili na nepoznanie. Tancovať tam nevedel asi nikto, prerábky pesničiek boli väčšinou hrozné, aj keď 1-2 výnimky by sa našli. To, že do toho zakomponovali ešte aj spev postáv ma už totálne zhodilo zo stoličky. Breslin mám rád, ale tuná urobila zo seba puču. No a herec stvárňujúci hlavného hrdinu Johnnyho Castla nemá ani za piaď šarmu a sexappealu Patricka Swayzeho. Ostali mi oči pre plač. Asi si pozrem originál na vylepšenie nálady. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala, že nebýt původní verze a té slonice, tak by ten film nemusel dopadnout nejhůř. Ale ten konec to zabil už totálně. Chudák Johny se málem podlomil v kolenou, když zvedal tu překrmenou holubici a celkově z ikonického tance udělali totální frašku. Jsou baculky, kterým jejich postava sluší, ale tahle mezi ně nepatří. Celou dobu to byl pro mě nejvíc rušivý element, kor když vím, že ta herečka vypadá v jiných filmech i líp. Asi se filmaři pokoušeli držet trend propagování plnoštíhlé postavy, ale tohle mělo spíš pro mě takový efekt, že bych nejradši začala držet hladovku. Taky nevím, proč považovali za nutnost pokusit se o nějaké kadeře. Kdyby ji nechali přirozeně rovné vlasy, udělali by líp. Celkově byl film jak přes kopírák a paradoxně co tam bylo navíc, to mě nudilo. Ikdyž jsem viděla horší, tak tohle je podle mě nejzbytečnější film, který kdy byl natočen, protože kdo by si znovu pustil tohle místo dokonalé klasiky.... Dneska si budu muset spravit chuť Patrikem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama