Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Zrození Planety opic

Zrození Planety opic (2011)

Jednoho krásného dne najde jeden pán opičku nechá sijí doma a pojmenuje jí cesar ale opička rostla až vyrostla a oni ji zavřeli do zoo aby si hrála s ostatními. Ale jí se tam zřejmě nelíbí a tak uspořádala vzpouru a se svími kumpány a chupatým přirozením šli do boje proti lidem když se dostanou do volně žijící přírody tak se začně umírat na další druh nemoci jménem opičí chčipka kde vám zčeervenají plíce krvý a jste u mamutí řite tim pádě zemřete .

Labyrint: Útěk

Labyrint: Útěk (2014)

NO ano ano už je to tady konec světa žačíná v obřim labyrintu kde jsou různí robotičtí paavouci kteří prahnou po tom nkoho znásilnit a zabít.Tímto příběhem je malý klučina který se znedadání objeví v táboře gayů kteří si zoufale myslí že se dostanou ven. Ale dne kdy tam přišel klučina tak se všechno změní dotábora vtrhnou zlý znásilňovači a půlku tábora pozabíjí , ale pak siřekne malý klučia že bude hrdina a dostaneje je ven a jako u každého filmu se mu to povede.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Rodina se nastěhuje do domu kde před spousty lety zemřela baba jaga která byla šílená a objesila se na stromě. Ale to veselá rodinka neví takže se začnou zabidlovat a už to začíná. Nejdřív vždy ve 3 hodiny ráno začnou být hodiny o sto šest ale to jim nestačí , pak jim umře pes ale to taky ne. A když už se pak začne dít něco divnýho jako je například hra tleskanná nebo holčička která je náměsíčná a začne bouchat jak magor do skříně tak se začne něco dělat. Přivedou spolek chlapů i s jednou ženskou a začnou hledat duchy když už na to příjdou tak se ženská skoro zblázní a to je tak všechno co bych k tomu napsal.

Jurský svět

Jurský svět (2015)

Skvělý film plný brutálních ale i fascinujících chvilek.U tohoto filmu jsem se rozhodně nenudil protože velký skřížený dinosaurus který je něco jako chameleon žral všechno co mu přišlo do cesty a nebál se ani T-rexe který ho na konci filmu skoro zabil.... . Ale když jim utekl z terárka tak jsem si myslel že už ho nikdo nezastaví ale stalo se zastavil obří T-rex splečně s raptorem jmenem blue a deltou. Ale jinak si myslím že režiserovi Colinovi Trevorrowi se tento film skvěle povedl,herci byli skvělí děj, byl skvělý, atmosféra byla skvělá prostě všechno bylo skvělé. Úžasný film patří k mím nejoblíbenějším doporučuji se na něj kokounout .