Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Pátek třináctého (2009) 

Správná nuda jak má být,jestli tohle je horor tak co je támhle Alvin a chipmunkové.To bylo pořád do kola baf baf baf před skoro každou smrtí se z ničeho nic zjevil a zabil obět , no prostě strašný.

plakát

Jurský svět (2015) 

Skvělý film plný brutálních ale i fascinujících chvilek.U tohoto filmu jsem se rozhodně nenudil protože velký skřížený dinosaurus který je něco jako chameleon žral všechno co mu přišlo do cesty a nebál se ani T-rexe který ho na konci filmu skoro zabil.... . Ale když jim utekl z terárka tak jsem si myslel že už ho nikdo nezastaví ale stalo se zastavil obří T-rex splečně s raptorem jmenem blue a deltou. Ale jinak si myslím že režiserovi Colinovi Trevorrowi se tento film skvěle povedl,herci byli skvělí děj, byl skvělý, atmosféra byla skvělá prostě všechno bylo skvělé. Úžasný film patří k mím nejoblíbenějším doporučuji se na něj kokounout .

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Ano je to dobrý film ale prvních 25 minut jsem se nudil tak že jsem si rozkousal oboje ponožky a snědl půlku boty, což je u mě rekord páč jsem snědl maximálně jednu ponožku a čtvrt boty.Ale děj se postupně začínal zlepšovat až byl chvalitebný. Ale musím dodat taky něco negativního a to je to že z garvise udělali debila s šutrem na hlavě !!!!!!!!!!!!!! To mě asi nejvíc dostalo protože tohle už přesáhlo hranice.Myslel jsem že garvis je jen program ale oni z něj udělali kokota v obleku.A aby toho nebylo málo přišli tam další dvoje postavi kterým umřeli rodiče a oni jsou nejspíše naštvaňí .

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

No to snad není možné, na vzdory ostatním dílům haryho propra je tento snad poslední . U tohoto dílu by možná malé děti brečeli ale já ne!!!!!!! Tady si lord kokot word usmyslí že zabije propra a co se nestane propr se koukne na skvělou televizi která je ve vodě a zjistí že brumbál tam říká že musí zemřít a takové pindy , pak propr vztoupí do tajuplného lesa a tam ho zabije kokot word. Ale ještě před tím zachrání propr malfoje lízliho a jeho matka bude krýt propra aby mu lord kokot nedal další smrtící ránu svojí válcovitou hůlkou kterou úplně nenápadně čmajznul brumbálovi z hrobu.Dále tam zabijí spoustu hlavních postav které jsem měl obzvláště rád .

plakát

Kick-Ass (2010) 

Tahle malá holčička s taťůdou a nářezem mají jediný cíl zabít a znásilnit vůdce mafie.Ale pěkně od začátku. Nábuz chce být superhrdninou a skoro se mu to i podaří a pak se k němu přidají a malá holčina s taťůdou jako batmanem který se chce pomstít protože ho vyhodili z jeho oblíbené práce policajta.A když taťůdu zabijou (upalí) tak se velký pedofil s jeho malou kamarádkou naštvou a zabijou vůdce mafie .

plakát

Noc na Karlštejně (1973) 

Ano,Ano je tu další muzikál ale teď na Hradě jménem Karlštejn A nesmí tam žádná ženo protože se tam homouší jen chlapi a kdyby to viděla jaká koliv žena tak by od tamtud nevišla živá pač by ji tam znásilnili a zabili.

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Další pokračování trapných dílů star wars kterých bude nejmíň deset protože Gorge Lucas si zřejmě nedá pokoj a bude dále natáčet tyto homohrátky s Lukem Skyworkrem kterí se snaží zachránit celou galaxii , kterou ovládá jeho sfetlý fotr Jménem Dart Wader.A ten se snaží postavit obří hvězdu gayů.A ta má zničit spoustu planet..... nebo si tento díl pletu s šestým no se nedivte když u toho člověk usne

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Taková normální žlutá rodinka......... V hlavních rolích Lisa šprtka , Homer tupoun a mistr ve žrení koblich, Bart smrad , Marge s velkym hárem a nakonec moje oblíbeňkyně Maggie která zabila spoustu lidí ve slavném a zapadlém městě Springfield. Výborný animák jak pro děti tak i pro dospělé a psychopaty . Tento seriál je unikátní svou žlutostí a komedialitou kterou produkujou ve skoro každém dílu.

plakát

Chima (2013) (seriál) odpad!

pipkovina!!!!

plakát

Sissi a Yetti (2007) 

Originální Yeti je spřažen se Sisi páč ji musí přinést ďáblovy který ji chce znásilnit a zabít. A při té cestě ji hledá EX přítel princ . Který ji chce uďelat to samé co dábel. A úžasný maršálek který ze sebe ďělá buzeranta s balónkem naplněným héliem.A potom tam je ještě bratr slavné Sisi král žlutých zubů , kterýho bolí zub a Yeti mu ho potom vyrazí Boxovací rukavicí kterou vytáhl z prdele ze které tři krát deně sere ty jeho velký trusy a vypouští je kamkoli kam ho jen napadne např. do lesa nebo do popelnic a nebo ještě do obřího hajzlu posraným dalším teploušským bruslařem