Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Manželské etudy: Nová generace - Mirka a Kuba (2019) (epizoda) 

Tento dokument mě mile překvapil. Skvělá volba páru, který odpovídá současné generaci i problémy, které musí řešit. Hlášky obou partnerů byly velmi trefné a bavily. Jejich příběh měl spád a rozhodně nenudil. Díky mnoha zvratům a nezodpovězeným otázkám vybídl i k různým spekulacím a zamyšlení. Všem velký dík za natočení a věřím, že bude pokračování.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Po opravdu velmi dlouhé době podařená komedie! Nešla jsem hledat nelogičnosti a PP, ale chtěla jsem se bavit a nepamatuji si, kdy naposledy jsem se (nejenom já) tak nasmála. A. Polívková prostě skvělá - za mě dávám lvíčka! Bavil i Hádek a kupodivu i Langmajer. Pro nenáročné doporučuji!

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Výborné! Těšila jsem už od prvního dílu a druhý nezklamal! Kvalitní po všech stránkách - tohle mohlo směle do kin. Díky všem, kdo se na filmu podílel.

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) 

Pro mě bohužel za očekáváním. Pokud někde píšu, že byla hlavní role herci/herečce ušita na míru, pak se nejedná o tento případ. Hlavní problém vidím v tom, že ač se hrdince nic nedaří, nevychází jí život podle představ, zažívá různé pády a krize, které řeší zákusky, alkoholem a hledáním toho pravého, tak na ní reálně nějaké starosti či problémy nejsou vidět. Stále free, hezká, štíhlá… Na scéně se musí objevit syn, aby si divák uvědomil skok v čase, totéž u oslavy s dortem a svíčkou. Ač podává K. Issová slušný herecký výkon, tak bez těch kil a vrásek navíc to nějak nefunguje. No zřejmě jsou maskéři potřeba u pěveckých soutěží a ne u filmu. Jinak fajn letecké záběry, super Mexičani a P. Kříž. 3 hvězdy za bonusy v titulcích!

plakát

Zúčtování (2016) 

Velice příjemné překvapení. Role šitá B. Affleckovi na míru a on ji uvěřitelně ztvárnil. Originální, akční, zajímavé, mělo to spád, nenudilo a kořeněné trochou humoru. Sice horších pět, ale celkově povedené.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Pokud jsem loňský rok byla zklamaná z pohádky Svatojánský věneček, tak letos to je totální znechucení a opravdu nechápu, jak se taková slátanina mohla dostat na obrazovky v takovém čase jako P O H Á D K A!!! A pokud nevíte co s penězi, pak dejte divákům dárek v podobě "obarvené" Pyšné princezny. Děkuji

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Dlouho jsem se bránila film shlédnout a ani mě to nelákalo. Nemám filmy z vězeňského prostředí ráda. Až díky doporučení a zdejšímu hodnocení jsem se odhodlala a musím uznat, že to je skvělý film, kterému nemám co vytknout a ráda se na něj podívám znovu a znovu. Pro mě TOP film a jednoznačných 5 hvězd.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Byla by to skvělá podívaná nebýt zdlouhavého úvodu, některých zbytečných dialogů a když přišla dle kritik gradující pasáž filmu, tak mi v určitých situacích vadil nedotažený scénář. Za výborného S. L. Jacksona a W. Gogginse + hudbu E. Morriconeho tři hvězdy.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Mimořádný marketing, zajímavý chytlavý originální námět – vzpomínám si, jak jsem se do kina těšila a jistě nejen já, bylo slušně zaplněné. Rozvíjelo se to pomalu, stupňované napětí, třesoucí se kamera, celé kino čekalo, co přijde a pak ten konec – znechucení, rozladění, zklamání. Dala bych tehdy určitě odpad. Po letech musím hodnocení změnit na 4 hvězdy, protože to je film, který mám jako jeden z mála z té doby stále v paměti.

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

Jedno velké zklamání. To měla být pohádka pro celou rodinu? Nemohla jsem se zbavit dojmu, že herecké obsazení dostalo většinu rozpočtu, zbytek to dostal za trest a podle toho konal. Scénář slabý, nudný, princezna tuctová (asi proto měla od dívek na mostě trochu barevnější šaty), při záběrech zámku jsem vzpomínala na starší pohádky, u kterých jsem jako dítko školou povinné obdivovala nádherné obrazy, koberce, truhlice, šperkovnice,…tady jsem na konci filmu očekávala číslo účtu, kam přispět na rekonstrukci. Další kapitolou byl příjezd nápadníků, kde se mi po přijetí markýze Lišky vybavili Švankmajerovi Šílení a blázinec. Další děj mě jen utvrzoval, že se tvůrci museli nechat inspirovat. Konec s nekvalitně zpracovaným opáčkem na řece jsem dotrpěla. Za koukatelného Trojana a trochu humoru jedna hvězda.