Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Goyovy přízraky (2006) 

Název zdaleka nevystihuje film....ani Goya ani přízraky

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Tak ovace jménem 'Film je pořádná podívaná' se nedostavily. Výplody omezeného schizofrenického intelektu tuctového spisovatele mě nadmíru nezajímají a už vůbec nenadzvednou ze židle. Scéna, kdy si Cusack říká že ve snu přece nezemře a leze po okením rámu a pár minut pohledu na Samuela L Jacksona mě přinutilo téhle chujárně dát dvě hvězdičky... To snad neexistuje pořádnej horor?!

plakát

Bratři jak se patří (2003) 

Závěrečné představení a pisnička 'Summertime' je tresnicka na dortu

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

But, you know, I'm not going to be in fashion forever...so I don't see the point of changing everything about myself just because I have this job. Yes, that's true.That's really what this multibillion-dollar industry is all about anyway, isn't it? Inner beauty.

plakát

Batman začíná (2005) 

Na film jsem se těšila, dokud jsem se nedozvěděla o 3 hercích hlavních rolí... A to je pak hold těžké. Christian Bale alias Batman mi utkvěl v paměti jako ostro-xichtý slizoun z Amerického psycha, hlavně z části. kde nařizuje prostitutce co si má všechno umýt před tím než ji.... Jeho xicht se v porovnání s Michaleem Keatenem do masky vůbec nehodí (i když je to pořád lepší než George Clooney). Co mi ještě vadí je, jakým způsobem v přestrojení Batmana mluví - jak nachlazený had. Vůbec to není cool. No a Katie Holmes je hezká chudinka co si chtě nechtě nese z Dawsnova světa pověst naivní pipinky. Cillian Murphy s hadrovou maskou se do role totálně nehodí. K filmu - tohle prostě není pravý Batman, jehož rodiče byli chudí a který sám vyhoupl své jméno do výšin a jehož rodiče zabil Joker...Film nebudí dojem nadupaného trháku ani komiksu. Zabijte mě.

plakát

Španglicky snadno a rychle (2004) 

"Já jsem žila svùj život pro sebe.Ty žiješ jen pro svou dceru. Ani jedno není dobré."

plakát

Troja (2004) 

Film by se mohl jmenovat Pitt Troy. Protože se celý točí jen kolem Bradova Achillea. Orlandův Paris působí spíš jak nějaký nicka a nemluvě o Dianině Heleně. Kvůli téhle by vyplulo sotva deset lodí ne těch legendárních 2000. Jediného Odyssea - Seana Beana chválím. War is young men' dying and old men' talking...Kdyby měl Homér možnost, vsadím se že by vyžadoval odškodné a ještě by se zřekl autorství. Perfektní nápad, ale špatně udělaný.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

V kině to řvalo jak na lesy, ale rozhodně mě zvuk neodradí od díla PANA Franka Müllera... Film dokáže svojí atmosférou pořadně vtáhnout diváka, konec rychlý ale skvělý, smrt Butlera sice mohla být víc vychytaná a vypravěč Wenham měl asi šestý smysl. Hudbu si moc nepamatuju takže mě asi extra nezaujala. THIS IS SPARTAAAAAAAA!!! (Kolik museli obejít posilek...)

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Tak na tento film jsem šla s pocitem že se aspoň prochrápu ale chyba lávky.Ačkoliv při skončení padaly názory "Čekal jsem víc" apod., JÁ jsem teda čekala míň. Film je nabitej akčníma scénama, pokud si Jason Statham nehrál údajně na Terminátora s nadledem skvěle zahrál hlavní roli. Jestli by měl být "můj" první film taky tak povedený jako této režiserské dvojky, beru a hlavně beru že neskončil HAPPY ENDEM. Akorát mi na námětu příjde celkém unilé ne že díky neodprásknutí jednoho chlapa na začátku pak hl.hrdinovi pomůžou jeho kumpáni na konci ale že je to tak fádně udělané.