I přes blbý příběh a to že i když to bylo v budoucnosti, tak to vypadalo jak v nějaké alter 1.sv. válce, se mě to líbilo a vcelku jsem si to užil. Trošku kulhala grafika, ale děj byl svižný. P.S.: Kluci, od kdy je rok 2770 23. století???
Úplně perfekt animák. Jsem se řezal od začátku až do konce. Nechápu jak tohle může mít mín než Pan včelka. Jediný co tam nepasovalo byla ta parodie na anime, ale aspon byla kua vtipná;-)
No prostě starý dobrý Indy. Možná si to pět hvězdiček nazaslouží(hlavně za ten konec), ale na tomhle chlápkovi sem vyrostl. Některý scény mě až moc připoměli videa z Red Alert, to bude těmi sověty:-D
Dalo by se to nazvat brutální prznění asterixe, ale oproti předcházejícímu Asterix a Mise Kleopatra, se nám trochu zvedla úroveň a místo to bylo i vtipné, grafické zpracování bohužel takové podivné, ale dalo se přežít. Nebýt tám pár opravdu blbých vtipů a ten až trapný konec, tak by to možná dostalo víc hvězdiček.
Je to asi určeno pro mladší věkovou skupinu, anžto tý krve tam fakt moc není, ale jinak se snaží držet knihy více než filmy;-) Pohodový seriál na volné chvilky, kdy zrovna nechcete sledovat nějakou komedii, ale potřebujete si poslechnout nějakou tu střelbu;-)
Být to v divadle tak jsem asi nadšen, ale na film jsou asi dva herci málo:-) Herecké ýkony ale dobré styl a vybavení domu se mě moc líbilo, ale na film toho bylo málo. Spíš mě to inspirovalo k návštěvě divadla;-)
Pěkná podívaná to sice byla, ale už mě tak trošku štvou ty filmy o hrdinech kde se začíná od píky a ten superhero je tam vlastně jen pár posledních minut. Uznávám že začít od pky je dobré, ale můsíme všechno světlit(proč mu tam dali to na tu auto baterku atd.). Stejně furt mám pocit jako bych nekoukal na samostatný film, ale pouze na pilot k seriálu. V tom komentáři je spoustu ale že:D
Naprosto volně inspirováno knihou, přesto se jí drží víc než dvojka. Jen ten pokus zakomponovat do toho všeho náboženství a tu propagandu zpěvem, mě přišel neštastný. Udělat z originální silové zbroje, speciální zbroj je zkousnutelný, ale to stou korupcí a mocichtivostí uvnitř Federace je už moc velké prznění Henleinovi myšlenky:-( Furt lepší než dvojka, na jedničku stále nemá. Přesvědčili mě autoři že by to možná sneslo ještě jeden díl:-D
Kdybych se měl nějak víc zamyslet nad příběhem tak bych asi hodnotil níž(možná že v knize dává příběh větší smysl, knihu jsem nečetl tak mi to smysl nedává:-D, ale mozek jsem vypnul a jen jsem sledoval vizuální stránku. Ta byla vinikající a audio jen umocňovalo, sice záveřečná písen mě až moc připomínala Jurassic theme, ale nechť.
Někdo mě kdysi řekl: "Koukni se na tento film a přestaneš tvrdit, že všichni skini jsou rasisti a náckové." No film jsem se po době koukl a můžu říct: "WTF??" Co chtěl tímto filmem básník říct? Chtěl tím ospravedlnit skini jako ty na které je házene vina jedince? Nebo je ukázat jako snadno ovlivnitelné jedince? Nebo chtěl ukázat, že za všechno můžou rodiče:-)Mě osobně připadla spíš ta poslední varianta, kdyby se ten kluk proplesk hned na začátku tak mohl být klid:-D
Perfektní začátek je vyvážen průměrným zbytkem a více méně blbým koncem. V pororvnán však s těmi tzv. áčkovými horory co jsou v kinech to byl stále perfektní film;-)
Na film málo. Na konečný film ještě mín. Dějevě až moc takové strojené a konec ve stylu "možná se bude pokračovat" je provokující, když víme že nebude.
Na to že to má být film, kterým se rozloučime se sérii provázející nás posledních 10let, to bylo málo. Jako normální díl seriálu by to excelovalo, ale ve filmu to trošku plavalo.
Sice skvělo zpracované a nejspíš i reálné, ale není to vůbec můj hrnek kafe. Klidně si do mě kopejte, více méně to jsem se na to díval jen z toho důvodu a bych to viděl a pak protože nerad nedokoukám film.
Nemám rád když si fiml hraje na historické drama a pak se nedrží historie. Všechno dobré, ale jsou tam věci které někomu můžou zkazit podívanou. Od Emmericha bych čekal víc.
Vynikající animovaný film s perfektním námětem chytlavou atmosféru a skvělé zpracování. Každá postava je předem jasná a to se mě tolik líbí, Collet je sexy:-), Linguini je nekňuba, Remmy je skvělý kuchař a Skinner je prostě záporák. Myslím, že na tomhle se vyřádí všechny věkové kategorie.
No tenhle styl fimu vůbec nemusím. Zpracované je to pěkně, herci taky dobří, dá se na to koukat a vcelku to upoutá, ale prostě mě to prostě nestačí! Nejvíc mě vadilo že to furt skákalo do předu a dozadu a to že jsem se v závěru dozveděl, že půlka filmu se jakože nestala.
Tento styl dokumentu není zrovna můj oblíbený, ale teda tenhle(asi Brnem) je mi nějak přijemný. I když jsem z něho nadšen, sice nejspíš proto že kvůli jeho promítání jsem se nemusel ve škole učit :-D Přesto jsou tam pěkné záběry a i pár vtipných scének;-)
Celý film je dokonale prosycen potemnělou atmosférou heydrichiády. Ze začatku je snaha děj odlehčit, ale jak přituhuje děj tuhne i atmosféra a konec dojme i ty tvrdší. Němci jsou němci a když něco prohlásil tak v závěru své slovo nedodrží, nžto by musel zvednout telefon. Latinářova duše je zlomena protože zjistí, že vyšší princi není vždy vyšší!
Akční film, který se mi vcelku líbil, katastrofická vize budoucnosti(pro mě určitě;-) a v ní souboj hodného a zlého chlápka z minulosti. Občas je to teda až moc přetažené, občas až pitomě nereálné, ale prostě jsem se celou dobu bavil. Pokus udělat dojavou scénu s Spartanovu dcerou vyzněl do nicoty a vůbec jsme se nedozveděli jak se používají "tři mušle"!
Naprosto klasická mlátička a jednoduché příběhové pozadí je jen ku prospěchu, protože na složitější příběh by se museli omezit mlátičky a pak by to nebylo ono!
Jako středně velké dítě jsem viděl pár dílu(protože seriál běhal asi v 9hodin ráno a to jsem smrděl ve škole) a jako vcelku dobrý, sranda byla, možná jsem se něco poučil, že by to ale byl seriál kvůli kterému bych nespal? Ne to rozhodně ne. Učitelka mě připadla hned jako kráva a ty děcka byli blbý až k pláči.
Původně jsem očekával klasickou českou slátaninu a koukal jsem na to čistě kvůli Taňe Pauhofové(je prostě nádherná nemyslíte;-). Nakonec se stoho však vyvrbil poutavý příběh ve kterém exelují herci jako Trojan, Brzobohatý, Liška,.... Vůbec se mi nechtělo věřit že se jedná pouze TVFilm, protože když se kouknu co jinak naší krajené pouštěj do kin, tak je škoda že tohle tam nešlo. BrainStorm nám dokazuje, že i v české kinematografii se občas najde pěkný kousek, stačí jen hledat :-D
Na nízký rozpočet perfektně zpracovaný! MOžná díky tomu že je většina filmu ve tmě:-D Film má perfektní atmosféru a halvně napětí. Sice jsem původně čekal větší akci, ale i ta dávka co zde byla byla dostačující;-) Vlastně v celém filmu nebyl kladný hrdina. Vin Diesel jako hlavní záporák, který zachrání vše je skvělej;-) Sice mě trochu vadilo že první půlka byla taková přesvícená a druhá zase kompletně ve tmě, barevně zato provedeno dobře!
V celkovém pohledu je to film skvělý, ale v okamžiku jak jej začneme rozpitvávat, tak se dostaneme k tomu že je to pouze průměr. Původně jsem neveděl že se jedno o film podle komiksové předlohy a tak asi nemůžu strhat za nedržení předlohy(podle toho co vidím u ostatních). Jelikož mě náboženství nějak moc neříká a některé věci vysvětleny nejsou, občas jsem zatápal a hlavně závěrečné přivrácen archanděla Gabriela na stranu ďáblova sny ,je mi do teď otázkou!
Naprosto dokonalá alegorie totalitního komunismu, ukazuje že dobrá myšlenka, prováděna "prasaty" je horší než zlá. Velice přehledně nám ukazuje jak to v takovém komunismu skutečně chodí. Vužitím optimistů a všude přitomných blbců se odstraní jakýkoliv odpor. Úpravami původních zákonů, ospravedlňují svojí zhýralost, ale jak se začínaj čím dál víc podobat těm co svrhli, tak i těm nejnatvrdlějším dochází, co se tu děje. I správný plán je nejdřív využit ke zničení jeho původce, aby nedošlo k jeho dominaci, a poté zneužit pro účeli totality. Ke konci vidíme naprostou kopii stalinského komunismu.
Původně jsem očekával film z pohledu obětí, ale místo toho máme film o příbuzných a o celé situaci. Nejdřív nejistota když polsko napadne nejen Německo, ale i sověti. Pak je zobrazováno nejistota příbuzných. Neví jestli jeich muži stále žijí a poté je kdokoliv příbuzný se zajatci taktéž zavřen. Když je masakr v katyňském lese odhalen nejdřív ho využívá německá strana jako propagandu proti sovětům. Když potřebují sověti pomoc od polského národa, tak zase masakru využijí ve svůj prospěch a následně je každý kdo pochybuje o vinících nebo by mohl tušit pravdu, zajmut jako vnitří nepřítel. Na závěr se nám však zatají dech, když je nám ukázáno jak to bylo.
Kronika mutantů (2008)
Horton (2008)
Mazaný Filip (2003)
Zajímavej nápad, pár dobrých vtípku, jinak blbý;-)
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008)
Asterix a Olympijské hry (2008)
Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál) (1999)
Slídil (2007)
Iron Man (2008)
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (video film) (2008)
Zlatý kompas (2007)
Taková je Anglie (2006)
Motel smrti (2007)
Hvězdná brána: Archa pravdy (video film) (2008)
Hvězdná brána: Návrat (video film) (2008)
Město bohů (2002)
Kronika rodu Spiderwicků (2008)
Pěkná oddychovka. Hlavně perfektní animace příšerek, pár vtipných hlášek. Tudíž šlo přehlídnout že příběh byl blbej jak tágo:-D
10 000 př. n. l. (2008)
Temný rytíř (2008)
Akce a samá akce. Nejsou tam žádné moc ukecané scény a prostě to jede, jen ten joker je aji na mě moc úchylnej.
Ratatouille (2007)
Pokání (2007)
Brněnská baraka (2007)
Vyšší princip (1960)
Demolition Man (1993)
Mortal Kombat (1995)
Kouzelný školní autobus (TV seriál) (1994)
BrainStorm (TV film) (2008)
Černočerná tma (2000)
Constantine (2005)