Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (7)

Audrey Hepburn

Její zařazení není jen "stylové klišé". Mám jí hrozně ráda za její silný životní příběh, za její nezapomenutelné ztvárnění Holly Golightlyové,  princezny Anny... a za její laní oči.

Marion Cotillard

Pravá francouzská dáma.  Nikdy mě v žádném snímku nezklamala, i kdybych se na něj koukala jen kvůli ní. Půlnoc v Paříži, Počátek, Edith Piaf... pro mě má osobní i herecké kouzlo.

Julia Roberts

To je moje Erin Brockovich, prostitutka s dobrým srdcem! My dvě máme prý podobnou mimiku a rysy, co je na tom pravda nevím, ale mám jí ráda. Její projev je lidský, milý a je jedna z těch, které umí slzy proměnit ve smích!

Meryl Streep

Co zde napsat? U ní ani není třeba obhajovat její pozici v oblíbencích! Stačí jen říct, že určité skvělé snímky jsem objevila jen díky jejímu obsazení a nikdy jsem nešlápla vedle.

Helen Mirren

Náš vztah je založen na hřejivém úsměvu. Je jako moje stará kamarádka. Herečka s tisícem výrazů, se schopností vžít se do životopisného dramatu i do akční komedie. Pro mě pravá žena mnoha tváří a to mě baví.

Anne Hathaway

Skvělá herečka, krásná žena, komediantka i hvězda drama. Ať se na ní koukám v Interstellaru, One day, Bídnících... Zachránila šílenost jako je Válka nevěst před hodnocením odpad!

Keira Knightley

... ona je prostě krásná. Krásná herečka, krásná žena, krásná bytost.