Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Mohlo by se zdát, že seriál bez větších dějových zvratů, který se odehrává v nemocnici, kde doktoři řeší lékařské záhady, bude nudný. To by tu ale nesměl být sarkastický Dr House se svými skvělými hláškami. Sledovat vztahy mezi postavami může být také zajímavé a samotné případy jsou častokrát dechberoucí. Nejlepší je pro mě 4. série, ale i všechny ostatní si zaslouží jasných 100 procent.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Napsal bych sem nějakou nejlepší hlášku, ale vybrat jednu to prostě není možné. Je to můj nejoblíbenější komediální seriál, přesto (a nebo možná právě proto), že ho skoro nikdo nezná. Postavy jsou sympatické (až na Shirley, tu nesnáším), vtípky jsou super a nechybí tam spousta geniálních dílů, které vyčnívají nad ostatními - Paintball, Polštářová bitva, Hra na lávu. Rozhodně plný počet!

plakát

Létající Čestmír (1983) (seriál) 

Další z těch starých českých seriálů jako třeba Arabela. Příjemá, Pohodová podívaná...

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Za ty první série opravdu musím dát čtyři hvězdičky, a mohlo by to být i krásných pět, jen kdyby to tvůrci bolestivě neprotahovali, až k epizodám seskládaným z hloupých hlášek a nudných dějových linií. V poslední sérii už šlo jen o neustálé recyklování osvědčených nápadů - další díl o fackovzdání nebo třeba Nevěsta 2. Co se týče poslední epizody, doporučuji vynechat.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Film jsem si představoval asi takhle - hodně chabý děj, za to spousta vtípků, no prostě odpočinková komedie. I přes tato poměrně nízká očekávání jsem byl zklamán a film se mi až na několik málo hlášek vtipný nezdál.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Je to vulgární, brutální a nadupané akcí, připočtěme si k tomu skvělou hudbu, dějové zvraty a zajímavé postavy, z nichž každá nabízí něco jiného - výsledkem je dost návykový seriál, jehož kvalita jde ovšem bohužel po druhé sérii výrazně dolů. 1. série - 90% 2. série - 100% 3.serie-70% Ze čtvrté jsem viděl jen první tři díly a dál už se mi nechtělo. Bez Simona, Nathana, Kelly i Alishy už pro mě prostě seriál postrádal smysl.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Už po první epizodě bylo jasné, že se bude jednat o další 5-ti hvězdičkovou záležitost. Billy Bob Thornton jako chladnokrevný zabiják je skvělý, stejně tak Martin Freeman v roli šikanovaného pojišťováka, ze kterého se postupem času stane pěknej hajzl. Jsou tu ale i nějaké sympatické a normální postavy jako Gus Grimmly nebo Molly Solversonová. Navíc není nikdy jisté, kdo zemře a kdo bude žít, podobně jako ve hře o trůny - prostě luxus!

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Ono je vlastně nemožné převyprávět příběh želvích ninjů, kteří bydlí v kanále, milují pizzu a příležitostně zachraňují svět, tak aby z toho nevzešlo něco podprůměrného. I přes spoust chyb a hloupostí (Dostaneme z nich poslední kapku krve, i kdyby je to mělo zabít) se mi film docela zalíbil. Poměrně vtipná, akční pohodová podívaná. Nic převratného, ale ani nic, co by urazilo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Dlouho jsem váhal, než jsem začal sledovat tento seriál, přestože už se na něj koukala snad celá rodina a slýchával jsem samou chválu všude, kam jsem přišel. Nejspíš to bylo tím, že jsem zrovna dokoukal Misfits a měl jsem náladu na něco podobného, ne na fantasy seriál. Inu, byla chyba odkládat to - nejspíš nejlepší seriál všech dob!!! Kromě skvělé znělky a úžasně napínavého příběhu, mám na tomto seriálu nejradši tohle - Není tady skoro žádná hlavní postava, což znamená, že zemřít může každý. A úmrtími se tu opravdu nešetří - krásně krvavá podívaná!

plakát

Temný rytíř (2008) 

S trilogií o temném rytíři se Christoper Nolan pustil do něčeho velkolepého. Konečně někdo věnoval batmanovi filmovou sérii, kterou si nejlepší hrdina všech dob zaslouží, staré filmy ve stylu Batman a Robin se s Temným rytířem v žádném případě nedají srovnávat. Jestli byl první díl skvělý, tenhle je naprosto geniální - Joker je skvělý, Bale je skvělý - k tomu výtečná hudba, která dokonale vyjadřuje děsivou atmosféru. Titulek na obalu DVD hlásal: Budete Nadšeni! A já opravdu nadšen byl!