Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Král Tulsy (2022) (seriál) 

Mě se to líbilo velice, možná proto, že jsem na Staloneovi vyrostl. Jeho herecký styl (postoje, pohyby, výrazy...) jsou nenapodobitelné a seriál mi tak evokuje hodně věcí z Rockyho, což mi vůbec nevadí, ba naopak. Příběh je místy úsměvný, dost předvídatelný, ale také mi to nevadí. Vždyť jde o gangsterku a Sylvesterovi to sedí. Za mě 90% a těším se na druhou sérii.

plakát

Halo - Visegrad (2024) (epizoda) odpad!

S02E03 - mě ten seriál baví, ale teploušské scény mi fakt lezou krkem. Kua, je to v podstatě akční seriál. Kdo tam chce vidět jak si 2 chlapy ochutnávají hlavy?!?!?! Tenhle díl je proto odpad!

plakát

Nimona (2023) odpad!

Animovaná pohádka. Z toho se dá předpokládat, že to bude primárně určena dětem. Dítě= v mých očích je to malý človíček cca do 12-14 let věku. Starší už jsou puberťáci s "vlastní hloupou hlavou". Když je to tedy pohádka pro děti, tak se do toho musí dávat ty homosexuální zápletky?!?!? To je, do psích pochev, tak nutné, aby se buzerantství vštipovalo do dětí už od útlého věku? Proč se na to mají děti dívat? Z toho důvodu je to odpad!!!

plakát

Plná 6 (2022) 

Musím říct, že nebudu objektivní. Proč? Jezdím na motorce, miluji koukat se na motocyklové závody, miluju RoadRacing a obzvlášť Hořice, kam jsem jezdil už jako malý kluk se svým tátou a dědou. Tenhle film ale ukazuje Kamila, jeho osobnost, rodinu, život a vše kolem, z pohledu ne jen jezdce, ale také z pohledu táty od rodiny. Nečekejte ale výlevy emocí, i když tam samozřejmě jsou, ale není to až na dřeň. Primárně je to o ježdění, o plnění snů, o vůli, odvaze, pokoře a o sebezapření. Hořice, Pikes Peak a hlavně Isle of Man TT. Za mě úžasný dokument, při jehož sledování jsem měl takřka permanentně husí kůži.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

No, čekal jsem víc. Je to nesourodé a přeplácané a bez jakéhokoliv momentu, ze kterého bych si sedl na zadek, nebo který by ve mne vyvolával nutkání shlédnout to znovu. Za mne velké zklamání.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Vše kolem vetřelců a predátorů je pro mne kultovní klasika. Hltal jsem každý díl který kdy vyšel, predátoří vychytavky atd. . To, co ale provedli DC Comics právě s evoluci predatora, je asi to nejhorší co se mohlo stát. Možná by už to chtělo natočit poslední díl, ve kterém by Predator byl na pozici boha, v té nejprostejsi podobě a likvidoval by vše pouhou myšlenkou. A to nemluvím ani o ději... RIP Predátoří série.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

V podstatě zbytečný film. Jediný koukatelny byl Wilda Smith a pro leštiče ebenu ta blonďatá fetka. Jinak trapnost. Největší zklamání v tomhle přehledu trestanců je ovšem pedofilní zloděj s uchilkou na jednorozce, který neumí vůbec nic a v celém filmu je jen do počtu. Smith to prostě celé táhne a kdyby tam nebyl tak bych tomu dal i odpadové hodnocení.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Asi nejsem jediný kdo pod názvem filmu hledal pokračování série. Neni tomu tak. Trochu mě to mrzí, protože dva díly už jsou na světě a začátek i průběh tohoto filmu se tváří jako by dějově předcházel dřívějším filmům. Opět špatně. Takže jde jen o jinou verzi stejného příběhu, která dělá ve všem větší zmatek než tomu je. Pro mě je největším přešlapem cernoch v roli plameňáka (neni v tom rasisticky podtext). Pokud Marveláci plánují točit další predelavky svých starších filmu tak se můžeme těšit třeba na Majka Tajsona v roli kapitána ameriky. Hlava mi to nebere a možná je škoda, že už nežije Michal Jáksonů, protože ten jediný dokázal v celé historii změnit barvu kůže. Jinak mě to celkem bavilo. Za mě solidních 70%.