Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stříbrný tým se vydává na neohlášenou misi; Ackerson obdrží znepokojivé informace. (SkyShowtime)

Recenze (18)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice nemůžu srovnávat s předlohou, ale umím si představit rozpaky těch, kteří byli natěšení na drsné military sci-fi plné akce. Samozřejmě by bylo snadné něco takového naservírovat. Halo má fajn look, herci v pohodě a to universum včetně základní zápletky funguje. Tvůrci ale mají větší ambice a pokouší se o něco víc, než videoherní řežbárnu. Takže je ten rozjezd třetí řady ukecanej. Nicméně, nevím jestli je to tím, že jsem tuto epku viděl v originálním znění; narozdíl od těch prvních dvou mi to nepřipadalo hloupé a vlastně se mi to líbilo. Někdy dabing vysloveně uškodí nejen ohledně překladu, ale umí zdůraznit, jak hloupé věty postavy pronáší. Po této epce se tentokrát na tu další těším. Nebyla bůhvíjak akční, ale příběh posouvá směrem, kde se odehraje to, co tvůrci slibovali...že ve druhé řadě přitvrdí. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je možné, nacpat tolik stupidit a zbytečných věci do jedné epizody. Jako hoho zajímají rodinné trabličky jednoho blblečka (co má dvě nechutné bradavice na krku). Jako proč poslali pár trapáků hlídat klíčový artefakt, ale za týmem Sparťanů “na výletě” pošlou 1/2 armády? Jako proč místo sledování osudu Sorena, musíme čumet na ropuchu? Jako proč musí ty tabulky tlačit do absurdna!? Černoch-albín co hraje, že je slepý a ještě teplouš? A to je epizoda ani ne v 1/2… a zbytek epizody se jen žvaní a nic neděje. Naprosto chápu ne jedno odpadní hodnocení. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál určený hráčom sa zmenil na emocionálnu drámu. Táto epizóda sa začína, akoby tam bola akcia, ale nielenže tam nie je žiadna akcia, strieborný tím je pozastavený z akcie..... takže tu som sledoval zvyšných 45 minút s vedomím, že tam bude obmedzená akcia, ale veľa rozprávania... Úprimne, kto vedel, že master chief je tak psychicky poškodený - tento seriál len hodiny a hodiny ukazuje jeho psychickú nestabilitu. Chcem, aby zabíjal mimozemšťanov! Nie aby sa posudzovalo, či je alebo nie je spôsobilý na boj. Chcem, aby mal stále na hlave prilbu. Chcem, aby sa spojil s elitou a zabíjal záplavy!!! To je na nič!!! ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uááááá, tak po tom jsem fakt netoužil! Líbací scény černošskýho albína s nějakým latino - no hnus! Proč tohle furt musí do všeho propašovávat! Kdo je na to kuwa zvědavej.... blijící smajlík! Však oni je Covenanti srovnaj - prostě zasklej další planetu. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5/10. Vždyť je to ještě stupidnější než první řada. Proč slečna Kvak nehlídá ten důležitý portál na své planetě? Proč vyndali s Johna Cortanu? Proč se lidstvo učině zbavuje všeho co by jim pomohlo vyhrát válku? Proč sledujeme nudné patálie nějakých pirátů? Proč nemá význam bojovat? Proč, samá proč. Obávám se, že druhá série se začíná měnit v prvotřídní sračku. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu epizódy som si myslel, že konečne dostaneme trochu viac akcie, už to začína byť riadne únavné. Ako nevadí mi tak strašne, keď sa pokúsia trochu rozvinúť dej aj "scénami bez helmy", aj keď moja preferencia by bola iba "dej s helmou", ale ten pomer nudných nikam nevedúcich kecov oproti akcii začína byť úplne tragický... ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá je to podle střílečky a za 3 díly jedna upocená přestřelka? Když už nějaká akce proběhne máme si jí domyslet? Co to je? Ze hry si moc nepamatuji, ale na párek homosexuálů se nevzpomínám. Po těch řečech o tom, že přibude akce, nestačím zírat kde. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A do prdele máme tady zase jeden zasranej korektně vyvážený díl s homo líbačkou. Tisícero pohlaví mi nevadí, ale nevím proč to cpát do každé prdele. Jinak žádný posun, pořád jdeme na průměr a nudně ohrané filmové zápletky bez inovace. ()

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jízda z kopce se zrychluje. Scénáře může konkurovat Kobře 11.SPOILER: tak si to shrňme. Máme tu vedoucího, co má senilního tatínka a vzájemně si brečí na ramínka. Pak přijde velké "rozuzlení" že měl ještě sestru, kterou dokola klonují, protože nezvládla augmentace. Takže komplex proti MasterChefovi je na světe. ENDSPOILER. A nic jinýho se vlasně nestalo. Jo jen Master Chef i na chvilku nasadil helmu, pak ji asi sundal... ()

k2600s odpad!

všechny recenze uživatele

S02E03 - mě ten seriál baví, ale teploušské scény mi fakt lezou krkem. Kua, je to v podstatě akční seriál. Kdo tam chce vidět jak si 2 chlapy ochutnávají hlavy?!?!?! Tenhle díl je proto odpad! ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická epizoda před bitvou. Ale opravdu velký příslib na příští epizodu. Já doufám spíš pár epizod. Nechci aby splachli bitvu o Reach jednou epizodou a taky doufám, že na to nepadne celý rozpočet aby potom zbytek seriálu nešel ve stylu této epizody. A vážně bych doporučil všem co to sleduji s dabingem aby prepli na titulky. Ten dabing je vážně hrůza. ()

Reklama

Reklama