Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

Frankenstein (2007) (TV film) 

Neviděl jsem to od úplného začátku, ale líbilo se mi to. Někdy doslova až mrazivá atmosféra. A někdy i docela depresivní.

plakát

Já, legenda (2007) 

Pro mě naprosto famózní výkon Willa Smitha. Temná a apokalyptická atmosféra vylidněného NY je vynikající. Za verzi jež šla do kina 4* a za verzi "původní" (jiný konec) jež je na DVD jako bonus jednoznačně 5*.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Velice zajímavé, sice pouze první dva díly ale má to šťávu. Nápad opět zajímavý, udivíme zda z toho dokážou vyžímat i nadále zajímavétéma na vyprávění ;). Měla by to být sága, kde lidé po celém světě začínají zjišťovat že mají nějaké nadpřirozené síly a snaží se s nimi sžít. Všichni mají mezi sebou nějakou spojitost, i když se neznají a každý žije jinde. Petr Petrelli, 30 let ,zdravotní bratr který věří že umí létat. Diego Medina, 28 let, malíř závislý na drogách jež zjistí že umí malovat budoucnost Niki Sanders, 33 let, bývalá striptérka která dokáže pomocí zrcadla dělat zvláštní věci (její druhé já) Hiro Makamura, 24 let, blázen do komiksů který umí zatavit čas a také se teleportovat D.L. Hawkins, 31 let, dokáže procházet zdmi, Matt Parkman, policista jež slyší myšlenky ostatních lidí a Clair Bennet, 17 let, roztleskávačka která je nezranitelná (všechny rány se jí ihned zahojí)

plakát

Jericho (2006) (seriál) 

nový americký seriál. Nápad není vůbec špatný. Amerika se stane terčem jaderného útoku na většinu velkých měst, pouze menší města na venkově jsou toho částečně ušetřena. V současnou dobu jsou odvysílané 3 díly. Triky mírně nadprůměrné. Jediné co zatím drží seriál po hromadě, je touha vědět co bude dál, protože ani divák zatím neví proč a v jaké míře k tomu došlo. A jediná věc co mi zatím vadí je přílišná zahleděnost do sebe (napadli pouze USA a nic důležitějšího než oni není). Uvidíme časem... po šestém dílu to začíná být celkem nuda.

plakát

Rubber Johnny (2005) 

videoklip k hudbě od Aphex Twin, nápad a ujetost sama sobě vlastní s hudbou. Tohle je fakt nářez.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Největší sklamání tohoto roku, nepochopím ... stěží upocený dvě **.

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Pastva pro oči, sluch, duši a pro srdce. A k tomu fantastiská hudba ... prostě film kterej vás usadí a na 76min mimo realitu, zapomenete kde vlastně žijete.

plakát

Hlas smrti (2005) 

No teda velký zklamání, trailer se tvářil velice dobře, ale tohle teda nezvládám. Ty dvě ** jsou jen za některý zajímavý scény. Začátek je strašně pomalej a konec je ... no radši bez komentáře. Komunikace pomocí EVP (electronic voice phenomen) je prý nebo spíš byla zkoumána a v průměru 1 z 12 záznamů je pravý, z celkového počtu nělika stovek nalezených záznamů.

plakát

Příběh žraloka (2004) 

Problém je v tom, že pokud neznáte mentalitu američanů bude to pro Vás spíš podprůměrnej film. Jestliže pochopíte v jakém duchu se nese celý film včetně narážek na americkej styl života a nebudete to brát moc vážně - dostane se vám velmi příjemné podívané. Jo a ty mírně přehnaný karikatury W. Smithe taky nemusim, ale ...