Reklama

Reklama

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (929)

Tyler 

všechny recenze uživatele

OK, první hodnocení bylo až moc čerstvé, tudíž naprosto nekritické a komentář říkal pouze něco o fyziologických pochodech, které se ve mně odehrávaly při sledování "Mr. and Mrs.Smith" na plátně. Ale chtěl bych dát vale extatickým výkřikům - pojďme na seriózní hodnocení...Akčně-konverzační komedie o tajnůstkářském páru se opírá o kvalitní scénář a především trefné dialogy. Ty by však mohly vyšumět do ztracena, pokud by to mezi ústřední dvojicí nefungovalo. Nevím, koho napadla ta ďábelská myšlenka dát dohromady nejerotičtější filmové hvězdy současnosti, ale chtěl bych mu touto cestou poděkovat (a Angie s Bradem už to asi udělali). Nejenže se povedlo vytvořit pár, kterému to vedle sebe víc než sluší, povedlo se vytvořit pár dvou velmi talentovaných herců se smyslem pro pointu, akci a nadhled. "Smithovi" jsou nonstop zábava chrlící v kulometném tempu kousavé poznámky na adresu protějšku, vzrušení, drsnou manželskou bitku, dráždivé pohledy, přestřelky a perfektně načasované hlášky. A je toho mnohem víc...Nebudu to prodlužovat - "Mr. and Mrs.Smith" je film, který nově definoval pojem sexy. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Angelina je ženská, na kterou se mlsně zadívá drtivá většina mužského pokolení a asi i ženského .-), Brad je taky líbivej týpek, který vrtá pro změnu ženskému pokolení v hlavě, Smithovi jsou oddechová záležitost... žádné drama překvápka,je to prostě jen a jen konzumní záležitost a zábava, což není ani dobře a není to ani špatně, je to prostý fakt. Kdo čeká víc - bude zklamán, kdo čeká konzum bude maximálně spokojen. Já jsem se konzumně a vizuálně uspokojil, ale ve skrytu duše jsem i vzhledem k trailerům a mediální štvanici čekal víc.... ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem očekávala více. Obsahuje spousty dobrých scén, vtip i akci, ale ve výsledném dojmu na mě nijak nezapůsobil. Dvě hodiny utekly jako voda a já si s odstupem pamatuji jen velmi málo scén, které mě zaujaly. Ale celkově má spád, takže se ke mně ani nedoplížily pocity nudy. Angelina je krásná žena, to uznávám, ale rozhodně pro mě není ta nejkrásnější, nejlepší a nejdokonalejší. Díky neustálým propagacím její osoby ve všech časopisech, médiích, žebříčcích krásy a titulkům jako "nejkrásnější, nejvíc sexy ženy světa", nemám potřebu ji kdekoliv vyhledávat. Média ji neustále cpou všem pod nos, vyrobily z ní jakousi "značku" a všichni ji prostě musí milovat. Tyto komerční tahy se mi jakkoliv nelíbí a nikdy k jejím obdivovatelům patřit nebudu. A svým herectvím mě příliš nepřesvědčila. Ale jako manželům to Angelině a jejímu mužíčkovi Bradovi dohromady pasuje a na svá hvězdná jména a vztah nejspíš dokázali k filmu přilákat davy fanoušků. Ale jaký by byl výsledek, kdyby ústřední dvojici hrál jiný pár? To bych byla vskutku zvědava:) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nemám nejmenší problém dát téhle taškařici šticu. Pro mě nádherný exemplář lehké letní zábavy - na nic si nehraje je vtipný, sexy a i když bych nepoužil slova chytrý - rozhodně není nijak zvlášť degradující. Brad i Angelina si to museli královsky užívat - a jak víme z bulváru, nejspíš ve všech smyslech slova :) - oba působí uvolněně a krásně jim to spolu štymuje. Liman nezapře své zkušenosti z prvního Bourna a všechny akční scény mají punc prvotřídní kvality (přičemž nejlepší je podle mě ruční férovka, aneb intermezo mezi přestřelkou a sexem), i když tu poslední bych možná raději vystřihl, zas až takový nadhled po mě nechtějte. No a co je na snímku nejlepší? Vtip, hlášky a některé dialogy - poslední scéna z manželské poradny mě definitivně ujistila, že cokoli nižšího než 70% si Smithovi nezaslouží. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výhoda filmu je, že se na něj dá koukat opakovaně a stále celkem obstojně pobaví. Nevýhoda je, že je to skoro jako film Allied, jen předvídatelnější a rozhodně vyvolá méně emocí a také bych si troufl říci, že má horší a méně napínavé akční scény. PS: Dříve se mi líbil více, ale není to jeden z těch filmů co stárne nejlépe. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Angelina Jolie (Jane Smith) aj Brad Pitt (John Smith) dostali za svoje úlohy rovnaký honorár vo výške 20 miliónov amerických dolárov. (Fabrinka)
  • Když si John (Brad Pitt) v garáži v autě čistí rtěnku z límečku u košile, měl by otočit zrcátko doleva, aby se viděl, ale ve skutečnosti ho otočí doprava, aby límeček mohla vidět kamera. (Miro_CZ)
  • John Smith (Brad Pitt) nosí hodinky značky Casio G-Shock G-2310 a IWC Pilot Chrono IW3706 a Jane Smith (Angelina Jolie) nosí Tissot T-Touch. (dyfur)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama