Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (58)

plakát

Tenet (2020) 

Jako pardon.. oproti Počátku neskutečně zmatené a hlavně totálně nudné. Dokoukal jsem 80% a pak vypnul..

plakát

Captain Marvel (2019) 

Tak bodově.. - 1* za nudu - 1* za nevtipné vtipy za každou cenu - 1* - byl jsem okolnostmi přinucen vidět s dabingem.. něco tak strašného už jsem dlouho neslyšel..

plakát

Dobrá znamení (2019) (seriál) 

Jak už to tak bývá, kniha na *****, ale seriál pobaví perfektně na ****

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Tak tohle byla velká síla.. Samozřejmě pokud si člověk pročte skutečné události, pár rozporů najde. Něco je vysvětleno na konci seriálu, něco si prostě musíte najít. Za mě -* za angličtinu - nechápu proč? Dále za 4. díl - opravdu bylo nutné se prakticky celý díl dívat na zabíjení zvířat? Závěrčná scéna v domě byla už opravdu navíc.. Já vím že to tak bylo a že se to dělo, ale 5 min by stačilo. Poslední díl se sdoudním procesem se asi nejvíce lišil od skutečnosti, ale nic to neubralo na síle vysvětlení jaká stupidita k celé tragédii vedla.

plakát

Rapl - Série 2 (2019) (série) 

No co k tomu říct.. asi že se tady někso pos..l.. Z oprvadu dobrého seriálu udělat takový paskvil, to už chce hodně umění.. Nebo naopak to nechce žádné. To čím Rapl byl v první sérii je zde zcela zapomenuto a stává se z toho parodie sebe sama. Ale vůbec to nejni sranda.. Mimochodem - jedna role mi přišla obzvláště hrozná jak ztvárněním osobnostním tak zapasováním ve scénáři. Byla to role pan Pyška - díky ní jsem měl dost problémů sérii aspoň dokoukat.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Vlastně nevím co, ale něco mi ta chybělo.. Rami Malek jako Farrokh Bulsara na 100% ale jako Freddie Mercury s knírkem už mi ta podoba úplně neseděla.. Pak mě lehce zklamal konec ve Wembley Stadium - proč? Klidně bych koukal ještě další hodinu.. To se spíš mohli vynechat některé "horké" pasáže a film mohl dojet až do konce - smutného, ale konce. Nicméně perfektní práce a řadím mezi svých TOP 10 hudebních filmů.

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Tak nějak nevím co s tím.. Přijde mi že z anglánů udělal film blbce co se neumějí rozhodnou, amíci se zase nemažou s ničím a a vše se to mele až proklatě dlouho k samotné akci. A závěr? Asi nutný a to mě právě mrzí. Protože si představím že ve skutečnosti už by za ten konec bylo 10 nových s vestami a já bych se jim nedivil.. stejně jako se nedivím těm co to házení bomb schvalují, protože jim to zabilo někoho blízkého v nákupáku, na ulici, kdekoliv. Začarovaný kruh?

plakát

Život (2017) 

Tak jo. Chcete film u kterýho budete odbíhat k ledničce copak tam máme dobrýho? U kterýho popřemýšlíte o nesmrtelnosti chrousta a zároveň zjistíte co měli všichni kámoši na FB k večeři a jakou po tom měli stolici? Tak to si tenhle film nepouštějte! Luxusní zábavička u které jsem si párkrát málem pustil do trenek. Nic moc jsem po hodnocení a přečtení pár recenzí nečekal, ale teď tedy musím říct.. Jděte se vycpat všichni s 3* a míň, na co jste čuměli?To že pořád slintáte nad Vetřelcme nikdo nemůže, ale tak to tady nikomu necpěte, máme nějakej rok 2017 no ne?. V rámcí žánru Horor / Sci-Fi paráda.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Pro pravověrné nutnost, pro nepravověrné - jděte se zahrabat. Možná trochu delší než by mohlo být, ale i tak jsem si každou minutu užíval.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Připravit popcorn, obejmout manželku-milenku-kdo je poblíž, páč to bude docela jízda. Až tedy na ten závěr, nebýt to takto přehnané, vyšlo by o chlup lépe. 70%.