Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Obsahy (14)

Ghajini

Ghajini (2008)

Sanjay (Aamir Khan) trpí ztrátou krátkodobé paměti a může si pamatovat věci jen patnáct minut. Proto má užitečné informace vytetované na těle. Chitra je studentka, která potřebuje najít zajímavého pacienta pro univerzitní projekt. Když Chitra objeví Sanjaya, najde i poznámky v jeho deníku o jeho milostném životě s Kalpanou. Také zjistí pravdu, kdo Sanjay opravdu je, jaký je jeho aktuální stav a že hledá osobu, která je za to zodpovědná. Chitra mu chce jakkoli pomoci najít chybějící části a nějaké vodítka v jeho příběhu a také zjistit, co se stalo s Kalpanou.

Noční autobus

Noční autobus (2008)

Jules (Cameron Goodman) a Mel (Peyton List) se vrací pozdě v noci z jejich dámské dovolené, ocitnou se na letišti a to se zdá být temnější než kdy jindy. Potřebují se dostat domů, ale nemají moc na výběr, a tak si nastoupí do letištního autobusu s nadějí, že se dostanou co nejrychleji domů. Jejich cesta se ovšem změní v hrůzostrašný zážitek.

Za tři dny umřeš

Za tři dny umřeš (2006)

Nina, její přítel Martin, Clemens, jeho přítelkyně Alex a Mona jsou nejlepší přátelé už od dětství. Na jejich středoškolském promočním dni všichni dostanou stejnou sms s textem: “Do tří dnů zemřeš!”. Samozřejmě si myslí, že se jedná jen o hloupý žert od jejich kamaráda Patricka. Až když je Martin nalezen mrtvý v jezeře, uvědomí si, že jim hrozí opravdové nebezpečí.

Děti

Děti (2008)

Dvě rodinky si jedou společně oslavit vánoční svátky. Avšak svátky klidu a pohody se pro ně změní v hrůzný boj o přežití poté, co jejich děti jeden po druhém záhadně onemocní a začnou se obracet proti svým rodičům, což má stále hrozivější následky.

Tajemný ostrov

Tajemný ostrov (2008)

Rok 2157. Mladý ruský pilot Maxim Kammerer ztroskotá na planetě, když prolétá skrz vesmír. Po dlouhých letech nukleární války na planetě vládne ekologická krize, společnost je sužována sociálními problémy a ustanovený mír se bortí v základech. Planetě vládne pětice anonymních vladařů, kteří pomocí speciálních vysílačů ovládají a manipulují s populací. Maxim se stává novým vůdcem rebelů, kteří chtějí vladaře svrhnout.

Lidská jatka

Lidská jatka (2009)

Faith si myslí, že zapomene na svůj hrozný vztah, když se odstěhuje pryč s mladou Lolou na farmu její rodiny. Každou noc, když děvčata vyráží ven, Lola vždy přivádí domů staršího muže. Postupem času si Faith uvědomí, že všichni tito muži už z farmy neodešli, začíná věřit, že Lolin děsivý otec a choromyslný bratr možná zabíjejí nejen zvířata na jatkách.

Chodící mrtví

Chodící mrtví (2009)

PERKINS 14 je příběhem Ronalda Perkinse, který se stal psychicky labilním, poté co jeho rodiče byli brutálně zavražděni v jejich domě, když mu bylo šest let. Jeho paranoia ho dovedla až k přesvědčení, že se pro něho vrah v budoucnu vrátí a pokusí se ho také zabít. Ve věku 34 let unese ze svého rodného města čtrnáct lidí, „vymyje“ jim mozky a vytvoří z nich tým poslušných psychotických zabijáků pro svojí ochranu.

Zvrhlá biologie

Zvrhlá biologie (2008)

Režisér Frank Henenlotter (Basket Case, Brain Damage, Frankenhooker) je zpět s ujetým příběhem lásky a podivínství. Poháněni biologickou potřebou, mladík a žena pátrají po sexuálním uspokojení, ale ani jeden o druhém netuší, že existují. Naštěstí se nakonec potkají a spoutání těchto dvou velmi neobvyklých lidských bytostí končí výbušnou a vrcholnou sexuální zkušeností, která má za následek opravdu příšerný milostný příběh …. S bizardními triky od Gabe Bartalose, hip - hopovým soundtrackem od Prince Paula a 35mm kamerou, je BAD BIOLOGY zárukou, že bude šokovat a že by se tento film mohl stát moderní kultovní záležitostí.

Zazděná

Zazděná (2009)

Mladá žena, která nedávno dostudovala technickou školu, jede do vzdálené lokace, aby dohlídla na demolici budovy. Brzy však odhaluje hrůzná tajemství, která záhadný dům skrývá. Jeho bývalí nájemníci se totiž stali oběťmi brutálního vraha, který je zaživa pohřbil ve zdech domu. Nyní musí být před zabijákem o krok napřed, aby se nestala jeho poslední obětí.

Cyklus

Cyklus (2008)

Psychotický zabiják zmasakruje skupinu studentů archeologie, kteří náhodou odkryli jeho tajemství. Carrie (Daryl Hannah) po cestě narazí na Amy (Leah Gibson), která jako jediná přežila hrůzný masakr v lese. Carrie brzy zjišťuje, že Amy sebou nese příšerné tajemství o nevýslovné hrůze, která se v lese odehrála.

Growing Out

Growing Out (2009)

Tom je problémový písničkář. Nejen, že jeho kariéra je v útlumu víc než kdy předtím, ale také dům, kde nedávno dostal práci hlídače, se začíná jevit jako velmi zvláštní. Tom totiž jednoho dne objeví velice znepokojující věc, která vyrůstá dole v suterénu z podlahy. Je to totiž lidská ruka.

They Wait

They Wait (2007)

Po třech letech života v Shangai se Sarah s manželem a jejich malým synem Sammym vracejí zpět do Severní Ameriky na rodinný pohřeb. Jenže po návratu se začnou dít divné věci. Malý Sammy začne vidět duchy, a navíc ještě vážně onemocní. Bohužel tradiční západní medicína pro něj nenabízí žádnou šanci. Sarah se vydá za záhadným lékárníkem, který ji v zápětí varuje pře tím, že její syn je držen ve smrtelném sevření zlým duchem. Pokud chce Sarah zachránit svého syna, musí velmi rychle přijít na to, co duch chce, jinak Sammyho ztratí.

Ten Dead Men

Ten Dead Men (2008)

Poslední roky svého života pracoval Rayen na tom, aby se zbavil své brutální minulosti a nechal jí tak daleko za sebou. Dnes je zcela jiný, pryč jsou ty doby, kdy býval chladnokrevným zabijákem. V momentě, kdy se zdá, že Ryanova minulost je ta tam, je povolán, aby splatil starý krvavý dluh. Cena je však vysoká. Zrazený a s životem, který se mu nyní hroutí před očima, se Rayen vydá na vražednou krvavou cestu proti deseti mužům, kteří mu vzali jeho poklidný život. Je na čase, aby za to zaplatili tu nejvyšší cenu. TEN DEAD MEN je britskou nezávislou akční krimi, kterou přináší tým stojící za mezinárodně úspěšnou akcí LEFT FOR DEAD.

Autopsy

Autopsy (2008)

Po autonehodě zůstanou Emily, její přítel Bobby a jejich kamarádi Clare a Jude zraněni na osamělé lousianské silnici. Když pro ně dorazí sanitka, doveze je do záhadné nemocnice, kde není skoro žádný personál a je tam mnoho prázdných pater… ale to je pouze začátek. Personál provádí na bezmocných pacientech nelidské experimenty pod vedením Dr. Benwaye, který je potomkem neblaze proslulé rodiny, která páchala zvěrstva v 19. století.

Reklama