Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Drama

Recenze (15)

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Karanténa způsobena pandemií koronaviru mě donutila začít spoustu divných věcí. Tento seriál nevyjímaje. Série 1-3 jsou dobré jak byste od amerického seriálu očekávali. Zbytek doporučují shlédnout jenom v případě, pokud se zajímáte o dějovou linku aka vztah mezi panem Sheffieldem a Fran Fine s mým doporučením zcela vypnout mozek (metoda No thoughts, head empty).

plakát

Sissi (1955) 

Tenhle film je taková šaráda, že kdyby to její Výsost Lizzy viděla, asi by se z toho vomyla. Ale pokud zapomenete na všechny historická fakta, tak se to dá slušně zkousnout. Nebudu lhát a neřeknu, že to je špatný film a že jsem si ho neoblíbila, ale každý má rád něco jiného že?

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

O filmech z mainstream american high school prostředí se zajímám už delší dobu a na tenhle jsem se toužila podívat ze všeho nejvíc. Výsledek: Rozhodně nejsem zklamaná, vlastně je to ten nejzábavnější film s touto tématikou jaký jsem viděla. Od ostatních recenzí jsem zjistila, že konec je nějaký špatný, ale já se nenechám ovlivnit a řeknu, že tohle je úžasný a vtipný film, který rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Stmívání (2008) 

"Líbí se ti můj pach" :D :D Dámy a pánové tak toto nedávám. Kdyby to byla komedie, možná bych dala alespon 3*, ale bohužel to je jen ubohá, rádoby romantika s Kristen Stewart a její věčně otevřenou pusou (Olynth nefunguje) a Robertem Pattinsonem s hranatým ob(ksichtem)ličejem, který neumřel. Ráda bych doporučila tuto velmi kvalitní předělávku, která, ačkoli je to parodie, je romantičtější než originál (aneb still better lovestory than Twilight) http://www.ulozto.cz/xEiMhDXT/smyvani-twilight-parodie-official-download-mp4

plakát

Kanibalové (1980) 

Omlouvám se, ale ted nevím co mě mělo vyděsit, dlouhé záběry rozřezávání ubohé želvy, holka napíchnutá na kůlu jenom kvůli tomu, že ji tam znásilnili (akože doufám že to bylo hrané), to roztrhání za živa. Jsem zmatena a upřímně znechucena (...bylo to nahrané, díky bohu)

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Tenhle seriál doslova miluji. Vždy mě pobaví a zajímá co se těm dvěma přihodí. Samozřejmě se najdou chvilky, kdy se nezasměji, ale já chci prostě vidět splnění typického amerického snu. Z tohoto seriálu pochází moje oblíbená průpovídka o sociálních sítích "Twitter is stupid and Instagram is Twitter for people who can't read" Geniální! "Hipsters like karaoke - Replace the word "like" with the word "Hitler" and you've got the three worst things in history"

plakát

Wendy: The Wendy Williams Show (2008) (pořad) 

Kdybych teď odjela do Ameriky a nějaké místní mamině řekla, že většina show tohoto typu stojí za pěkný kopr, asi by mě tam ukamenovali. Diváci pořadu (a dalších podobných) se skládají z: 1. svobodné matky 2. feministky 3. matky se špatným manželem 4. dívky puberťačky 5. dívky puberťačky feministky 6. gayové 7. gayové. Podle toho ta show tak vypadá. Přivítejte Wendy Williams!!

plakát

Popelka (2015) 

Hmmm... Jsem překvapená... čekala jsem stejnou slátanou sláninu jako Maleficent, ale nakonec se ukázalo, že je to moc pěkný a hlavně koukatelný film na který se někdy (když budu mít zrovna tu chut) ráda znovu podívám. Film s Robem Starkem, který chtěl aspoň jednou šťastný konec a s trochu ráznější vílou se dopravdy dá shlédnout. Doporučuji na dlouhý letní večer.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Nějak jsem dokázala shlédnout první sérii (bylo to zajímavý), ale potom mě to přestalo bavit. Pak jsem shlédla 4. sérii kvůli Frozen (nic moc teda) a ted jsem zjistila, že odkoupili práva na Rebelku, takže chci zjistil co to sakra, jakože cože. (ABC odkupuje Disney) (Nové informace: Disney vlastní ABC)