Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Líbí se mi toto vracení se do předchozích dílů, kde máte vysvětlené části z prvního dílu, nechybělo napětí, strach, překvapení. Skvělé.

plakát

Nezvaná (2009) 

Film mě opravu mile překvapil zakončením. Říkala jsem si už od začátku, že je úplně jasné, kdo tam co dělá a proč a na konci jsem jen zírala a opravdu jsem to nečekala. Takových filmů víc :)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Pohodový filmík na večer, kdy se vám moc nechce přemýšlet o ději.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) odpad!

Doufala jsem, že mé očekávání se nevyplní, ale bohužel. Stejná roztřesená blbost, jako jakýkoliv díl Blair Witch předtím. Předpokládám, že když je to horor, měl by člověk mít strach nebo být aspoň napjatý, ani jednoho z toho nepřišlo. Akorát jsem to pozorovala s úsměvem a s myšlenkou, zda někomu opravdu za to ten čas stojí, aby natočil další kravinu :)

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Čekala jsem od toho více. Je to velmi suchý humor, pro mě zbytečně promarněný čas.

plakát

Šéfka (2016) 

Komedie na odlehčení, film pobavil. Splnil svůj účel.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Plná očekávaní jsem shlédla tento film. Podle mého okolí jeden z nejlepších filmů roku.. Ale jakmile jsem film shlédla, mé nadšení stejné nebylo. Nedá se říct, že by to byl nějaký propadák, prostě průměrný akčňák. Sejde se banda lidí, v tomto filmu jsou to záporáci, což mne velmi mile překvapilo a snaží se zachránit situaci. Co se týče té stránky humoru, zas tak vtipný mi to nepřišlo, bohužel. Určitě bych se velmi rozmýšlela, zda na to mrknout znovu.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Hned ze začátku nastává takové lehké strašení. Říkala jsem si, jak to bude super. Žádné oplétačky okolo, jde se rovnou na věc a postupem času se dozvíme více. Jenže jak rychle to začalo, tak rychle to celé skončilo. Očekávala jsem od toho více. Neříkám, že mne to nebavilo, ale propracovanost nic moc.