Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Ten seriál jsem doslova zhltla asi za tři dny. Walter Bishop je úchvatný šílený génius. Jeho postava de facto zformovala můj postoj k tomuto seriálu. Peter a Olivie mi jako ústřední dvojice moc nesedí.....nevím , nějak tam prostě tu chemii mezi nima nevidím. Olivie je celkově taková nemastná, neslaná. Ani její alternativní já není nic moc ale aspoň žije, ne jen dýchá. Zajímavé zápletky, skvělý Walter a dokonalý padouch Robert D. Jones

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jediné co mi na tomto seriálu vadí, že vždycky zabijou toho, koho si oblíbím. Nezbývá než držet palce Tyrionovi a Daenerys.

Lucifer

Lucifer (2016)

chápu, že hlavní dvojice má asi tvořit protipol, nicméně nechápu proč museli do hlavní ženské role dát tuhle nesympatickou bloncku. Myslím, že ona má být nedostupná ale ne antikoncepční. škoda, že celý seriál stojí na Luciferovi. a Tom Ellis je dokonalý, jak jen může Ďábel být.

Cizinka

Cizinka (2014)

no po první sérii jsem tomu dala 4 hvězdy ale ta druhá série je neskutečná pitomost. Nudné pletichaření a "politikaření", dialogy o ničem. Takže ubírám 2 hvězdy. A doufám, že se to vzpamatuje./ 21.7. jednu hvězdu přidávám zpět zejména za poslední díl (a to nemyslím za Jamieho 5x tam a ven ).....s odstupem času a po přečtení knih, sem tomu seroši naprosto propadla

Mladý papež

Mladý papež (2016)

za mě naprostej luxus. Nitěrnost a zároveň velikost lidských duší, dobro a zlo, víra a prázdnota, naděje i zmar. Skvělé dialogy, úžasnej Jude Law.