Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (15)

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Tak já tedy nevím... černý humor mám rád, ale v tomhle seriálu jsem ho nenašel. Humorné scény mimo páru reklam z prvního dílu jsem taky neviděl. Prostě ne-obyčejné příběhy členů rodiny, které jdou jedním uchem tam a druhým ven. Možná víc než z prostředí pohřebního ústavu je to někdy spíš z prostředí homosexuálního. Hodnocení po 2 sériích: **

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Po dlouhé řádce let jsem poprvé viděl seriál celý, i řady, které mě v dětství minuly. První 2 série jsou o několik tříd výš, než ostatní (veskrze díky humoru Dany a J.T.ho), pak seriál velmi, velmi upadá a některé díly (zápletky) se opakují. Nesedí mi tam manžel Frank, který jako by za každou cenu ze sebe musel dělat kašpara. Carol (po 3 dětech) před narozením 4. neskutečně hysterčí jako by nevěděla, co ji čeká a třeba přítomnost toho francouze v 5. (?) řadě jsem opravdu nepochopil. No ale největším zklamáním pro mě jsou děti. Člověk měl jakoby tendenci s nimi růst a stárnout, ovšem jejich postoje a dialogy jsou postupem času/let víc a víc stupidnější.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Letní komedie, navíc o takové stopáži, by měla být, dle mého názoru, alespoň trošku komediální. Za celý film mě pobavila akorát hláška "Měls tu štěnici, odposlech přerušen" a to je zatraceně málo. Na tuto podívanou chci hodně brzy zapomenout i s tím, že přijdu o odpovědi na otázky proč báby vždy stojí vyrovnané jak na startovní čáře a jaký smysl měla role L. Bílé.

plakát

Světová invaze (2011) odpad!

Má film odůvodnit větší rozpočet pro armádu? Pak by se dal chápat. Jinak mi při sledování dost vadilo, že mám v hlavě mozek a funkční uši.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Mnohým zřejmě stačí fakt, že se nadává na komunismus a sází filmu jednu hvězdu za druhou. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Nechci ten režim omlouvat, jen si tak říkám, kdyby vy jste věděli (chtěli vědět), co se děje dnes pod nálepkou demokracie... K filmu: ubohé výkony mladých "hrdinů", nevyužitý dějový potenciál, a neskutečná dvouhodinová nuda, kterou nezachrání pár básniček. Škoda.

plakát

Poslední panic (2010) odpad!

Asi bych se měl omluvit tvůrcům všech filmů, kterým jsem doposud dal "odpad!", tohle je totiž ještě o třídu horší. Neskutečně ujetá, nereálná, nezáživná, odpudivá, divně natočená rádobykomedie, která do posledního puntíku dokazuje, že Prcičky nikdo nikdy nepřekoná a ani zdaleka se jim nepřiblíží. Jediné co jsem si z filmu vzal bylo ponaučení, že už nikdy nechci takhle promarnit 90 minut svého života.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Asi jsem zrovna v tom správném věku, že pomalu za každou větou vidím narážku na něco... geniální. Absolutně mě to dostalo. Tenhle typ humoru rozhodně padl na úrodnou půdu. Vcelku žádný děj, žádné moralizování, jen humor vyvedený k absurdnostem a totální odreagování.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) odpad!

Proboha co je na tomhle vtipného? Pár týpků s neuvěřitelně umělými dialogy a jedna blondýnka, co jim nerozumí? U celé první řady jsem se zasmál 2x (slovy: dvakrát), nechápu zdejší hodnocení. Dám krk za to, že těm vykonstruovaným rádoby chytrým hláškám 90% diváků hovno rozumí a jestli tohle má být směšné? Úplně nejvíc mě ale vytáčel ten neustálý, nevkusný divácký podkres, který se jako tupé stádo směje preventivně 2x každou větu co zazní. Hodně mi to připomělo svého času novácké estrády, kdy se obecenstvo smálo na povel sebevětší ptákovině. Jako sorry, ale tohle je pro mě jasný odpad!

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Mno... osobně věřím nejstarším dochovaným textům na této planetě o stvoření člověka mimozemskými "bohy". Scény se sumerštinou mě přikovaly k obrazovce, ovšem zbytek na mě působí dost rozporuplně. Nevyužitý/nešťastně využitý potenciál, škoda.