Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní trhák Asylumu! Ukrutná zrůdnost, která je z poloviny(!) tvořená opakujícími se scénami! Žralok snídá Golden Gate a chobotnice hraje s ponorkami baseball, tohle fakt nemohl natočit člověk! Příšerná nuda, v traileru je vše podstatné, nečekejte o moc wtf záběrů více, i když žralok, kterej v závěru napadne ponorku, stojí za to, má rozměry asi padesátitisícovýho města (ničeho s mírou - tohle heslo tloukli od narození asylumákům do vygumovaných hlav). Prostě totální demence, tohle může bavit jen po sedmdesáti osmi litrech piva... jak se to vůbec může dostat ven mezi lidi na regály dvd půjčoven?? Tisíckrát humus, tomu se nejde už ani smát, prostě mě zaráží, když už točím takovej shit, tak přece nebudu tak blbej, abych cpal do filmu šestkrát tu samou scénu, to jako si myslej, že to lidi neprokouknou?? Ty vole, zlatej Uwe a radši deset jeho Bloodraynů... a to bych nevěřil, že tohle někdy napíšu... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Roztomilé. Děj naprosto nedává smysl a jsou tam krkolomné, na sebe nenavazující, prostřihy, jako v nejlepších kouscích mistra Wooda juniora - např. laboratorní vědec, který vymyslí ehm protilék na přerostlíky, se pak stane také vojákem a velitelem ponorky. Škoda, že je to zároveń relativně zručně nasnímané a herci skoro nepřehrávají - mohla to být lahůdka. Ovšem i tak scény jako když obržralok vyskočí z moře a zakousne ve vzduchu Boieng (!!) a za chvíli si to hryže zase pro změnu do mostu, jsou k nezaplacení. 70%. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

juta odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla blbost... Jsem člověk, který velmi zřídka dá odpad, ale tady to jinak nešlo. Tohle je opravdu stupidní věc, která neměla být natočena. Nechápu jak se do něčeho takového někdo mohl pustit. Nesmyslné, všechno tu je špatně. Efekty - naprostá katastrofa, ty střihy na různá tlačítka, záblesky... Sice mě film tolik nevytáčel jako třeba Slipstream, ale je neskutečně hloupý a nudný. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama