Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mládenci, jedna kamera a jejich zábavné líčení dobrodružství, jenž jsou spojená s oním radostným a zároveň strach nahánějícím životním okamžikem - ztrátou panictví.  Will Ferrell a Adam McKay, zakladatelé webové stránky Funny or Die a zároveň producenti těch nejzábavnějších komedií poslední doby, teď přicházejí s dalším, zábavou nabitým filmem - Poslední panic.
Čtyři mládenci, kteří mají videokameru a příliš mnoho volného času budou vyprávět příběh jednoho z nich - o jeho výpravě za ztrátou panictví. Matt je jediným, který zatím svou misi nedokončil - bylo to už skoro nadosah, při příležitosti dvouletého výročí se svou dívkou, pak ale zjistil, že ho jeho drahá podvádí a bylo po všem. Nyní je pro něj ještě důležitější, aby dosáhl cíle. Jeho kamarádi se mu samozřejmě snaží pomoci, a tak ho vedou cestou plnou chtivých kamarádek, známostí přes internet a dokonce i hvězd z filmů pro dospělé! Vše samozřejmě dokumentují a vystavují na internetu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Takové typy komedií kde si nadržení mladíci snaží konečně užít mám docela rád, ale tohle byl dost velkej trapas.Zpočátku to vlastně tak zle zase nevypadalo, ale samotný film stál za nic a myslím že by se jen mohl charakterizovat jediným slovem a myslím si že vhodné slovo pro tuto blbost je odpad!Vůbec Nestojí za to vidět.0% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Už len fakt, že chalan chodí s babenkou 2 roky a nezasunie ma celkom fajn pobavil. Scenár je jednoduchý, predvídateľný a jediná zmena oproti podobným filmom je tá, že sa celý film berie skôr ako dokument. Teraz neviem či to filmu pomohlo, alebo uškodilo.. Takže ten kto neobľubuje "dokumentárnu" kameru a je na ňu priam alergický, radšej sa Poslednému panicovi vyhnite, pretože takto je natočených cca 90% filmu. ()

Reklama

romanz123 odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte si digitální kameru, najděte partičku nesympatických "rádobyherců", napište pro ně scénář, který je přinutí chovat se co nejvíc nesmyslně, zabalte to do "jakoby-dokumentárního" stylu a dostanete... ehm... nezávislou teenagerovskou komedii? Ale kdeže, dostanete špatný film, ze kterého vám bude spíš smutno - zejména pokud si připustíte, že by se někteří lidi mohli opravdu podobným způsobem chovat a přemýšlet i v reálném životě... (Poznámka: Hodnoceno dle prvních cca 35 minut, déle jsem u toho nevydržel.) ()

Diegog4 

všechny recenze uživatele

Film je postaven na zajímavém pohledu točení d vlastních kamer mobilů a jiných medii jak tu již bylo napsáno bohužel toto velké + je vlastně i - nebot po cca 3/4 hodině koukání zjistíte že se vlastně nic neděje a že tam nejde dát ten šmrnc a vtip ps: škoda přál jsem hlavnímu hrdinovi, že začne chodit s tou svou nevlastní sestrou....slabé 2* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady prcičkovských klonů a nutno dodat, že jeden z těch nejslabších, které jsem doposud viděl. Problém by nebyl ani tak v obsazení jako ve scénáři. Tím nejhorším je absence jakýchkoli vtipů a celý film mi tak přišel jako improvizované home video, což prostě a jednoduše moc velká zábava není. Párkrát jsem se pousmál, ale to bylo tak všechno. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama