Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Avengers (2012) 

Genius, billionaire, playboy, philantropist. Žádné zbytečné pindy a hurá na věc. Mega- a -fu ve všech směrech, sebeironii nevyjímaje.

plakát

Hroch (1973) odpad!

A čo vy si predstavujete pod takým slovom "absurdný" ?

plakát

Casablanca (1942) 

Krásné dlouhé záběry na Ingrid slzející v měkkém světle prázdného baru a jednoduchý příběh o mirkodušínovských hrdinech, kterému Bogart a spol vtiskli punc opravdovosti a ledabylou eleganci 40.let. Pro mě kultovní a nezapomenutelné.

plakát

Hluboký spánek (1946) 

Bogart & Bacall v nejlepší formě se scénářem plným jako břitva ostrých hlášek. Excelentní noir, jehož jediným zádrhelem je na první shlédnutí těžko zvládnutelná složitost. Na pěti hvězdách to ovšem nemůže nic změnit. ... Vivian: You go too far, Marlowe. Marlowe: Those are harsh words to throw at a man, especially when he's walking out of your bedroom

plakát

Mazaný Filip (2003) 

"Pach prachu v pokoji byl tupý a fádní jak rozhovor se slavným fotbalistou" potěší, ale podobného humoru je ve Filipovi spíš nic než moc. Protože jsem se těšil málem na Sklepní bestof, zklamání jako vrata. Ad narážky na Limonádového Joea: ono dost dobře nejde parodovat parodie, nota bene ty vydařené.

plakát

Roming (2007) 

Trailerem natěšen, filmem zklamán. Všechny podařené gagy jsem už totiž viděl.... v traileru. A kromě nich smrt nebere, lalůčky nelalůčky. Škoda, Bolkovo ántré bylo spektakulární.

plakát

Bobule (2008) odpad!

No hej, být tam nahá i zepředu, tak hvězdu přihodím, ať nežeru.

plakát

Planeta opic (1968) 

Extra kůl Charlton Heston, scéna s vycpaninou a Sochou svobody. Hned bych si to zase pustil.

plakát

Cesta (2009) 

Vrstvou černého popílku odnikud nikam, bez příčiny a zbytečných řečí. Trocha existenciální filozofie na "dobrou" noc. Adaptace mrazivá, leč o fous optimističtější než kniha. Pozn.: mám pro McCarthyho slabost.