Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (147)

Jak bude

Jak bude (2010) (pořad)

V tomto TV pořadu nahlédneme do světa počasí, které nás zavede do nejteplejších, ale i nejstudenějších míst naší planety. Nechybí zajímavé pranostiky, předpovědi pro nejbližší dny ani lehký humor, díky skvělým moderátorům, kteří nás tímto pořadem provázejí.

Organizm

Organizm (2008) (TV film)

Vládní experiment z dob studené války byl probuzen k životu. Organizmus, který měl být střežen a navždy pohřben, se nyní vymkl kontrole a dere se z temných hlubin na zemský povrch. Každá agrese vůči němu ho jen posílí a tak se z něj stává nezničitelná hrozba pro celé lidstvo, kterou, jak se zdá, nikdo nezastaví.

Project: Metalbeast

Project: Metalbeast (1995)

Příběh začíná při jedné tajné vojenské operaci, při které se podaří získat vlkodlačí krev. Krev je ihned dopravena do vládní laboratoře a zde má posloužit k vědeckým účelům. Zanedlouho se však celý projekt vymkne kontrole a zrodí se takřka nezastavitelné a nezničitelné monstrum v podobě obřího křížence člověka s vlkodlakem. Laboratorní výzkumné prostory se tak stávají lovištěm pro dokonalé monstrum s dokonalým instinktem najít a zabít vše živé.

Sluneční děti

Sluneční děti (1986)

Ocitáme se v daleké budoucnosti, kdy je Země vyprahlá a o vodu se nesmlouvavě bojuje. Je vytvořena společnost, která nutí mladé lidi, aby tvrdě pracovali, nebo je vycvičí ve své násilnické zabijáky. Skupina mladých přátel se však tomuto zvrhlému systému vzepře a po útěku z pracovně-výchovného tábora hodlá s pomocí tajemného návštěvníka z vesmíru tento svět změnit a znovu mu navrátit jeho krásu v podobě křišťálově čistých řek, jezer a oceánů. Neuvěřitelné dobrodružství začíná.

Netvor z pouště

Netvor z pouště (2005) (TV film)

Skupina amerických speciálních sil je vyslána do malé horské vesnice, aby zde našla a zneškodnila zbraně hromadného ničení. Po příjezdu však náchází prázdnou vesnici, krev a roztrhaná lidská těla. Nikdo nemá ani potuchy, jaká se zde již brzy rozpoutá hrůza. Jeden z místních teroristů oživil pomocí starodávného amuletu mýtické monstrum, jež se stává dokonalým zabijákem, který prahne po lidské krvi.

Arachnia: Nestvůry útočí

Arachnia: Nestvůry útočí (2003)

Profesor se svým pomocníkem a třemi studentkami letí do Arizony. Znenadání prolétají deštěm meteorů, z nichž jeden po nárazu do země exploduje a kvůli tlakové vlně letadlo havaruje. Všichni sice vyváznou bez zranění, ale situace se již brzy změní v noční můru. Nacházejí se v místě, kde se z hlubin jeskyně derou na zemský povrch gigantičtí pavouci.

Ostrov živých

Ostrov živých (1987)

V pořadí již třetí pokračování o zabijáckých dětech... Pro stále větší počet nově narozených, zmutovaných dětí, které jsou pro lidskou rasu velmi nebezpečné, je nařízeno umístit tyto děti na odlehlý ostrov daleko od civilizace. Po pár letech je vše zapomenuto, ale děti již v divoké přírodě dospěli a chtějí se vrátit zpátky ke svým rodičům. A jak to tak bývá - ta možnost se jim naskytne.

Kočovníci smrti

Kočovníci smrti (1986)

Antropolog Pommier (Pierce Brosnan) strávil mnoho let výzkumem kočovníků v nejteplejších a nejstudenějších místech Země. Ale zašel příliš daleko a je pronásledován duchy kočovníků, kteří znají pouze zlo. A tak začíná boj, který Pommier nakonec prohraje a umírá. Než však zemře, řekne o všem mladé doktorce (Lesley-Anne Down). Zlo si ale najde nový cíl - doktorku.

Záhadný tající muž

Záhadný tající muž (1977)

Trojice astronautů je ve vesmíru vystavena obrovské dávce radiace, po které dva členové týmu umírají a třetí se s obrovským popálením těla ocitá v nemocnici. Ovšem tato radiace měla vedlejší účinky. Zanedlouho se astronaut probouzí, utíká z nemocnice a má obrovskou chuť na lidské maso.

Slimáci

Slimáci (1988)

V malém městě dojde k přemnožení zmutovaných, velmi nebezpečných slimáků, kteří si s velkou oblibou začnou pochutnávat na místních lidech. Jedinou nadějí se stává hygienik, který se s pomocí přátel pouští do boje s tímto slizským zlem.

Alienator

Alienator (1990)

Ve vzdálené galaxii se podaří z vězeňské planety uprchnout muži, odsouzenému k popravě. Ten se dostává na planetu Zemi, kde se setká s lidmi u kterých vyhledá pomoc. Následně nato je vyslán zabijácký stroj, aby uprchlého vězně zničil. Ale stroj nezničí pouze jeho, ale každého kdo se mu postaví do cesty...

Zálesák

Zálesák (1996)

Ziskuchtivý obchodník se rozhodne v krásném, horském prostředí, vykácet obrovské množství stromů, které zde rostou mnoho let a skrývají v sobě mnohá tajemství. To se ovšem moc nelíbí místním obyvatelům, i když by získali dobře placenou práci při kácení lesa. Parta dětí ale nechce na nic čekat, a tak se na vlastní pěst pouští do boje za záchranu tohoto kouzelného prostředí, při které jim pomáhá tajemný lesní duch, známí z legend a vyprávění jako ochránce lesa. Podaří se jim společně zachránit les před touto hrozbou?

Kruté oči hor 2

Kruté oči hor 2 (1984)

Pokračování, ve kterém se parta lidí opět vydává do nebezpečné a velmi hladové pouště. Jednoho dne se pár kamarádů vydává autobusem na závody motorek, kde si chtějí pořádně zajezdit. Ale jak to tak bývá, vezmou to zkratkou přes poušť. Zde se hory opět probouzejí a začíná znovu boj o přežití...

Krakatice

Krakatice (1996) (TV film)

Malé přímořské městečko začne ohrožovat tajemný mořský přízrak, připomínající útoky žraloka (pohřešovaní lidé, ztrácející se ryby, nebo to co z nich zbylo). Ovšem to je smrtelný omyl. Městečko neohrožuje žralok, nýbrž obří oliheň, která roztrhá na kusy každého, kdo se jí postaví do cesty. Jedinou nadějí se pro obyvatele této krásné zátoky stává místní rybář se svými přáteli, který přes zdlouhavé naléhání místních úřadů nakonec souhlasí a vyráží oliheň zabít. Nyní se musí střetnout člověk s mořským netvorem a vyhrát může pouze jeden ...

Vražední ptáci

Vražední ptáci (1987)

Příběh o cestě do neznáma - který se změní v noční můru. Parta studentů vyrazí do tajemné džungle, aby zde prozkoumali různé druhy ptáků, ovšem co by to bylo za dobrodružství, kdyby se nic nestalo. V této džungli na ně jistě nečeká nic dobrého, pouze smrt a děsivá hrůza!!!

Peklo v řetězech II

Peklo v řetězech II (1993)

Mladá Američanka Alex se omylem dostává do československé ženské věznice Razik. Jelikož je mladá a velice krásná,tak zde prožívá hrozné chvíle hlavně od krutých dozorkyň,které vězeňkyně používájí hlavně pro své sexuální uspokojení. Má ještě Alex v tomto krutém pekle šanci na záchranu?

Báječný Fantozzi

Báječný Fantozzi (1986)

Další z řady povedených komedií o skvělém účetním Fantozzim a jeho nádherné rodině. Bůh chtěl stvořit člověka, ale bohužel tento pokus skončil stvořením tvora jménem Fantozzi. Ten naléhal, až mu bůh stvořil i ženu (Pinu), které se narodila krásná dcerka (Mariangela). A tak se v tomto díle musí Fantozzi probít se svými nezapomenutelnými kousky od pravěku do budoucnosti.

Večerka

Večerka (1981)

Jednoho dne se úřady rozhodnou zavřít vojenskou akademii,která má za sebou již dloholetou tradici. Toto rozhodnutí se však nelíbí některým starším kadetům.A když je jednoho večera vážně postřelen velící důstojník akademie a škola má být ihned uzavřena,berou všichni kadeti i pouhé děti věci do svých rukou. Postaví kolem akademie barikády,stráže a v nejhorším případě jsou odhodlání použít i zbraně,aby zabránili uřádům tuto školu zavřít a mohla zde pokračovat dlouholetá tradice. Nyní se budou muset oddělit muži od chlapců,protože jen ti nejsilnější vydrží...

Sněhurka a 7 trpaslíků

Sněhurka a 7 trpaslíků (1995)

Mladá a nezkušená Sněhurka se dostává k malým a velmi nadrženým trpaslíkům, kteří jí velmi rádi zasvětí do tajů erotiky a vášní. Vše jí podrobně vysvětlí a i oni sami se stanou jejími sexuálními pomocníky. Ale zlá královna má oči všude, a tak se rozhodne Sněhurku zničit. Pomoci může pouze krásný a též velice nadržený princ.

Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka

Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka (2000)

Rok poté, co policista Sam Tiler zažil vražedný teror sněhuláka, kterého ovládala duše masového vraha, raději odjíždí se ženou a přáteli strávit Vánoce na tropický ostrov. Bohužel se na ostrově začnou objevovat případy úmrtí, které Samovi něco připomínají. Zabiják se vrátil!

Reklama