Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (80)

plakát

Román pro muže (2010) 

Děj v podstatě o ničem, celkové shrnutí, v životě nemáš šanci!

plakát

Řetězová zpráva (2010) 

Jak už jsem viděl, že je to se středoškoláky tak mě oblévalo! Nakonec mi to přijde lepší než Podivní, sice ne tolik dotažené, ale rozhodně je to nový nápad. Jo, a gore jak cip ;)

plakát

Králova řeč (2010) 

Ty konfrontace! Velice melodramatické. Švihácký film, dle Britské chuti se prostě musí vidět!

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

WoW ta scéna s motorovkou mě dostala... Al Pacino tam tak luxusně zahraje, že jsem si opravdu přál ať zhebne (Tony Montana)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Die die :) Tak jsem se dodíval na V serii a musím to celé nějak zrekapitulovat. Serie I-5*; II-5*; III-3*; IV-5*; V-4* A další serie bude! Die die, Dexter

plakát

Počátek (2010) 

Nápad hezký, ale určitě ne revoluční a to už jen například proto, že 80% pětihvězdičkových komentářů to lehce srovnává k Matrixu. Takže na nějaký kult můžeme zrovna zapomenout....

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Musím přiznat, že Harry mě opravdu nikdy nebral, nechával jsem ho jen dětem. S nevolí jsem souhlasil a zašel jsem do kina, a řeknu Vám, to temno mě pohltilo, takže prostě musím vidět část druhou... a to už mám tušení jak to dopadne :)

plakát

Machete (2010) 

Rub mince má podobu všech těch hijos de puta a líc je Machete. Masáž po celém filmu! Ale zdá se že na konci Rodriguezovi ten peso Mexicano spadl do kanálu.

plakát

Juno (2007) 

I když teda film skončil jinak než jsem myslel a je typicky americký..., je sveží a chytrý. Zvlášť se mi líbil J.K. Simmons, i když měl malou roličku otce (dědy).