Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Scream

Scream (2015)

Musím uznat že i přes značnou skepsy mě seriálová verze mojí hororové srdcovky nezklamala.S filmem moc srovnávat nelze jelikož jde o nový příběh s novými postavami bez jakékoliv návaznosti na filmy.Což beru jako velké plus.

Daredevil

Daredevil (2015)

Kdyby filmové MCU mělo takové koule jako jejich tv divize,byl bych spokojený.Seriálový Daredevil je skvělou ukázkou toho,že i ve světě plném superhrdinů lze natočit projekt,který se drží při zemi a přesto má komiksovou atmosféru.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Miluji South Park.S Futuramou je to seriál na který nikdy nezanevřu.Někteří mají tento seriál jen jako sprostou zábavu,jenže já vidím satiru která komentuje a naráží na současné dění (válka na východě,zvolení Donalda Trumpa)humorným způsobem.Dokonce sráží dnešní Simpsonovy kteří se řítí rychle dolů.Mé nejoblíbenější postavy jsou Ike Broflovski,Butters a Randy.Už se těším na PC hru a další řadu.100%.

Futurama

Futurama (1999)

Bomba.Futuramě jsem se dlouho vyhýbal a to bylo špatně.Ten seriál nemá zábrany už od prvního dílu.V Simpsonovejch jsou občas vážný scény. Tady ani náhodou.Takže 100%

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Býval to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.Všechny postavy byli fakt super jak hlavní tak vedlejší.Ovšem moje nejoblíbenější je Homer.Otec tří dětí.Nerv.Opilec a idiot.Ale to přesně na něm mám rád. Je to prostě cooltovka.PS:Nové série ženou seriál rapidně dolů.Ta nejnovější je dokonce tak strašná že mě od seriálu odradila.South Park je nejlepší!

Přátelé

Přátelé (1994)

Na tomto serálu jsem strávil svoje dětstvý.I když jsem se narodil 3 roky po premiéře.Shlédnul jsem všechny série a pořád mně královsky baví i po letech.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Ze začátku je to dobrý seriál.Lepší než film.Ale potom se začnou měnit herci a není to ono.