Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (97)

plakát

Šílení (2005) 

Ač jedni šílenci nechávají svobodu, ať sleduje pudy, druzí preferují trest, řád. Ve výsledku jsou stejní. A syrové maso stejně zešílí.

plakát

Gauneři (1992) 

Skvěle vybraní herci, kteří vyjadřovali charakter každé postavy uvěřitelně a reálně a... A bavil jsem se. Tato komorní jízda mě dostala daleko více, než kultovní Pulp Fiction.

plakát

Bigbít (1998) (seriál) 

Není dokonalý, ale i tak je jedinečný.

plakát

Neobyčejné životy (2009) (seriál) 

Viděl jsem díl s Věrou Kubánkovou. Určité momenty byly zajímavé a Kubánková je skvělá téměř neznámá herečka. Ale to nejspíše nestačilo a muselo se nastavit do požadované délky, takže takto to podstatné zapadne a vy se budete užírat nudou.

plakát

Vinyan (2008) 

Film úžasně graduje od docela klidného začátku na večírku, přes zběsilý průlet thajskými kluby, cestu a z toho všeho vyplívajícího schizoidního závěru, u kterého mi bylo líto, že nebyl ještě více šílenější a dechberoucí. (+ atmosféra, kamera, světlo, herci)

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Miniaturní přírodní prostředí a všudepřítomná rukodělnost. Skvělé. Jen škoda, že film není více Skálovější a tempo méně kolísavé.

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Jeden z posledních českých režisérů současnosti, kterého filmy bych označil za geniální, se takto shodí. Chtěl bych nejraději slyšet vysvětlení, že on za nic nemůže... Spot zaměřený na mladé voliče, natočený v cool stylu a blijící jeden rádoby fór za druhým... Čechy se asi těch sraček vážně chtějí dotknout. Copak lidé jsou tak tupí? Štve mě, jak do očí bijící prohnilost suveréně prochází mezi lidmi všem na očí bez jediného (či velmi drobného) pípnutí. Ano. Diktatura peněz. Jen tak dál...

plakát

V Bruggách (2008) 

Chování Kena (potažmo Farella) mi nebylo vždy po chuti. Poslední půlhodina úchvatný zážitek. Celkově černá komedie skvěle balancující mezi tradičnem a absurdností.

plakát

Mary a Max (2009) 

Hrající na city, ale... tak krásně a smutně. (v druhé polovině mi přišlo, že se příběh nevyvíjí a jen pateticky stojí na místě a jen uměle ždímá hlavní hrdiny o city)