Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Ach, to je tak prosťoučké a pitomoučké...bohužel se dostavil ten nepříjemný pocit trapnosti, kdy jsem se jako divák styděl za to, co vidí na obrazovce...a tento pocit si asi dalším dílem uštědřit nehodlám...je mi těch herců, z nichž některé mám opravdu rád, docela líto...ale chápu, že peníze potřebují....

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Precizně vystavěný děj, precizně vykreslená dobová atmosféra, precizní herecké výkony v čele s excelujícím Gary Oldmanem. Precizní film, který musím vidět znovu!

plakát

Vracenky (1990) 

Tak trochu pozapomenutá perla ČS kinematografie ...místy humorný pohled dětskýma očima na velmi nehumornou dobu dospělých 50. let. "... a pak jsem pochopil že víra v lepší budoucnost je jenom v ní, ve mně a v ničem jiném..."

plakát

Americká noc (1973) 

Film, kvůli kterému jsem propadl filmovému umění...srdeční a osudová záležitost.

plakát

Věra 68 (2012) 

Krásný dokument o skvělé a statečné ženě, jejíž nelehký život by si zasloužil i celovečerní film ! Bravo Vera!

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Kdybych měl teď v sobě tu flašku vína co jsem si u tohoto filmu dával v poloprázdném kině, dal bych i o hvězdu víc. Po vystřízlivění jsem musel trochu polevit, ale i tak jsme se nenudil a dobře pobavil.

plakát

Zlaté časy rádia (1987) 

Nostalgií prodchnuté retro s odkazy na autorovy vzpomínky z doby, kdy bylo rádio dalším členem domácnosti a hlavním zdrojem informací o okolním světě...film příjemně plyne na radiových vlnách a melodiích amerických čtyřicátých let, které propojují humorné příhody z autorova dětství...velmi pohodový a příjemný film!

plakát

Kočičí hra (1982) (divadelní záznam) 

Ani si nedokážu představit, jaké muselo být vidět toto představení "live" přímo v divadle. Nám zbyl alespoň tento ne úplně dokonalý záznam, ale i tak díky za něj. Škoda, že neexistuje stroj času, který by nás přenesl do hlediště Národního divadla konce sedmdesátých let, škoda že tu není i šestá hvězdička pro absolutně strhující herecký výkon Dany Medřické!

plakát

Zvuk hluku (2010) 

Velmi originální ..téměř 100 minut trvající zvukový/hlukový? videoklip....o děj zde moc nejde, ale kdo by si nechtěl třeba zablikat celým nočním městem a nebo zabubnovat lžící bagru?

plakát

Profesionální manželka (2010) 

Trochu jsem nepochopil, proč byl vůbec tento film natočen. I přes kašírované barvy...nuda, nuda, šeď, šeď.