Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 340)

plakát

V horách (1956) 

Parádní film s nádhernou přírodou. Jasně samotný výstup už trochu zestárl, ale nepůsobí směšně, nebo nudně. Naopak. Držel jsem starýmu dobrákovi pěsti a nechápal jsem jak mohl celej život vydržet s tak zlým člověkem, jakej byl ten brácha.

plakát

Odebrat z přátel: Dark web (2018) 

Rádoby šokantní dílo plné otravných ksichtů, kde jsem se u většiny z nich nefalšovaně těšil až zemřou. Uznávám, že jak nakoukli do složky s bestialitama, tak to mělo zlou atmosféru a fakt jsem nechtěl aby ta videa pokračovala. Jenže pak se to zvrhne v nechtěně komediální a smyslnedávající blbinu. Absolutně jsem nechápal proč všichni seděj u těch kompů, když se dělo, co se dělo.

plakát

V síti (2020) 

No, drsný. Obří panoptikum pervertů v čele s Ústečákem, kterej na chatech trávi asi každou volnou chvíli. Nechápu, že tuhle "zábavu" provozuje takovej počet starejch fotrů.

plakát

Sociální dilema (2020) 

Není to tom, že by objevili Ameriku a popsali něco o čem nemáte tušení. Síla tohoto dokumentu je v tom, jak hezky sesumírovali fakta o negativních účincích sociálních médií. Vše co víte, tušíte a denně zažíváte je tu podané do souvislostí a prezentováno zábavnou formou.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Udělat si prdel z kreatur, co soutěží v Eurovizi je skvělej nápad. Mohlo to teda být vtipnější, ale Rachel McAdams to hrozně zachraňuje a dokázala zazářit i v takové blbině. Naštěstí to i dobře graduje a na konci jsem byl nefalšovaně dojatej.

plakát

Žiť (2010) 

Nebylo to úplně špatné, bohužel ani úplně dobré. Námět je fajn a díky hlavnímu hrdinovi, tlustýmu Rusákovi, si mě to docela získalo. Bohužel herecky to není žádná hitparáda a i to poselství je moc okaté. Když se film snaží něco sdělit, mám to rád rafinovanější. Ty artové vložky s bloumáním po křovinách za zvuků umrdaného klavíru tomu taky nepomohly. Na dobrý survival je to špatně natočené a příliš artové a na dobrý art příliš hloupé.

plakát

Chůva na zabití (2017) 

Béčko podle mýho gusta. Spousta krve, humoru a Samary. Vůbec jsem netypoval, že by se McG vzmohl na takovou príma oddechovku.

plakát

Ďábel (2020) 

Takový ten film, kde se pořád dějí špatné věci a většina postav jsou zlí lidé. V tom si zrovna nelibuji, na druhou stranu jsou zde velmi dobří herci díky kterým to působí uvěřitelně. Všichni tam mluví buranskym přízvukem a to já rád, takže jsem byl spokojenej. Hodně se mi líbil hlas vypravěče.

plakát

Tenet (2020) 

Vypiplané, ambiciózní, ale pro mě osobně už těžce stravitelné a až nedivácké. No už jsem se v tom prostě ztrácel a při finální akci jsem rezignoval. Celkový dojem z IMAXu, ale super. Mega hlučná a intenzívní hudba dělá víc, jak půlku zážitku a vcucne vás to. Washington dobrej, Pattinson asi ještě lepší, ale nejlepší byl záporák Branagh. Co mi ještě vadilo, kromě zmatečnosti (což je ale spíš moje chyba, že jsem to nepobíral) byly nedůvěryhodné vztahy. Vůbec jsem mu nežral, že chce zachránit tu ženskou. Nechápal jsem proč. Žádné jiskření natož chemie mezi nimi fakt nebyla.

plakát

Zabiják proti své vůli (2019) 

Groteskní ultranásilí, zábavný Radcliffe a hlavně šílená Samara Weaving, kterou po Krvavé Nevěstě naprosto žeru. Rozpočet asi nebyl obří, protože většina přestřelek je ve tmě v hnusných industriálních budovách. Nedostatek estetiky, ale vyvažuje nadšení pro věc.