Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Rovno poviem že to nie je film pre každého a že horor ako žáner to rozhodne nie je. Od jednotky sa to ohromne líši, príbeh je postavený na Dark Webe. Je to pritiahnuté za vlasy ale pre potreby filmu to inak nešlo. Herci v pohode a celkovo príbeh tak isto. Filmov s tématikou dark webu veľa nie je a tak je škoda že sa toho nechytí niekto skúsenejší a namiesto pohľadu cez kamery spraví solídny thriller. Mne sa to celkom páčilo ale chápem že väčšine sa skôr nebude. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Jelikož film Odebrat z přátel z roku 2014 stál za starou belu, byl jsem přesvědčen o tom, že jeho volné pokračování s podtitulem Dark web se polepší a konečně bude opravdu děsivé, znepokojující a nervydrásající.. a opravdu se tak stalo. Odebrat z přátel: dark web je sice postavený na stejném principu a bázi, jako byl ten ''skvost'' z roku 2014, ovšem zároveň vše dělá lépe. Postavy jsou konečně zajímavé, mají pochopení pro ostatní postavy, chovají se lidsky a furt jenom nekňourají, nebrečí a nechovají se retardovaně. Já osobně jsem tedy za tento film rád, i přesto, že někteří ostatní lidi ne. Film tedy rozhodně není vynikající, ale špatný rozhodně také není. Hodnocení 3/5 si tedy myslím, není vůbec špatné :-) ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Chvílema opravdu zneklidňující, k čemu všemu jsou hackeři schopni se dostat, aniž bys měl šajnu. Možná dokonce první horor, ve kterým má větší roli dark web. Samozřejmě o kvalitě se bavit nemůžeme, když to bylo celý točený na webkamery. Občas trochu přitažený za vlasy, ale dokoukat se to dalo. Co z toho plyne, neberte si v kavárnách cizí Notebooky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si dvojku Unfriended, kterou jsem z neznámých důvodů tehdy ignoroval a jsem rozhodně překvapen jak moc mě film bavil. Hlavní hrdina je teenager, který nalezne laptop a při přihlášení zjištuje, že majitel jej nejen sleduje, ale taky by rád svůj laptop chtěl zpátky a je ochotný zacházet až za hranice. Film má hodně dobré tempo, neustále se něco děje, je zajímavý, dokáže překvapit a spíš než děsivý je znepokojivý a nepříjemný a v jisté míře i slušně Psycho. Trochu zamrzí, že scény se znepokojivými videii netrvají déle a pár zbytečných rozhodnutí ( Scéna se Sofiinou volbou) , ale když přehlédnu, že je to trochu hloupé, tak to udrželo mou pozornost na 90 minut víc než dobře. Mám slabost pro tyhle skype horory, jelikož působí na mě víc realisticky než cokoliv jiného. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)

Reklama

Reklama