Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Pro někoho další seriál, na který se občas podíváte.Pro mě, je to srdeční záležitost.Strašné setkání s válkou produkuje geniální vtípky a dialogy.Sestřičky, píti ginu, hraní pokeru, ale i řezničina, která se objevuje v seriálu je naprosto vyrovnaná.Nikde nic nepřebývá, ani neschází.Těžko nějaký další seriál předčí tento! Nějaké dialogy: ---Radar: Major Burns Vás pozdravuje madam, ale nemůže přijít na schůzku s Vámi. --Margaret: Schůzku? Jakou schůzku? Schůzku s majorem Burnesem? To je nesmysl. Občas se spolu náhodou potkáme. ---Radar: Takže dnes v noci se nepotkáte. ==Hawkeye: Připomínám, že jsi ženatý muž. ===Trapper: Tuhle pomluvu vymyslela moje žena.

Seirei no moribito

Seirei no moribito (2007)

Je to můj druhý anime seriál a musím uznat, že tento měl všechno, co se mi na anime líbí! Chci víc takových seriálů, kde je, pro mě skvělá animace, úžasná hudba a příběh, který mě dokázal doslova připoutat k posteli :) Žádné barevné výbuchy, rány, kopy, přitroublé zvuky a smajlíci, vyjadřující jakoukoliv situaci. Ztvárnění je prostě normální, ničím přehnané a to se mi líbí, kdyby měl někdo tip na podobné seriály, prosím, napište mi do pošty, budu Vám moc vděčný.Arigatō... :)

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

,,Starej bunda farmu měl,, ...doufám, že tento seriál někdy uvidí mé děti :-))

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

I. série bych hodnotil * * * ----------- II. série * * * * ----------- III. série * * * * * ----------- IV. série * * * * * ----------- V. série * * * * ----------- VI. série * * * ----------- VII. série * * * ----------- VIII. série * * * ----------- IX. série * *