Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Telenovela
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Revolutions jsem zkoukl po čtyřech letech a musím uznat, že je to jiný zážitek než právě před těmi čtyrmi lety. Super hudba a akce a ten závěrečný souboj má něco do sebe. Matrix je pro mě jedna z nejlepších trilogií co jsem měl tu možnost vidět.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Zklamání a pořádna porce nudy. Nezajímavá hudba, akce. A na takové celkem slušné obsazení se herci taky kdo ví jak nevytáhli. ( Ta Gemma mi nějak nesedí )

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Pro mě stejně dobré a zábavné jako první díl. Robert skvěle hláškuje, Gwyneth to sluší. Akce se mi líbila takže 4* zasloužené

plakát

Počátek (2010) 

Pro mě největší zážitek roku! Těch 150 min. uteklo v kině jako nic a skvěle jsem se bavil. Dále musím pochválit skvělou hudbu, super obsazení a taky hlavně krásnou Marion Cotillard.

plakát

Pouliční rváč (2009) 

Nuda, Nuda, Nuda.... a ty souboje wtf??? Dávám dvě hvězdy za Austina

plakát

Miami Ink (2005) (pořad) 

Je to vážně zábava na to koukat, charismatičtí tatéři k tomu zajímavé příběhy. Navíc jsou to vážně umělci. Jednou bych chtěl aby mě tetoval Ami a pak bych to vzal do LA za Kat Von D.

plakát

LA Ink (2007) (pořad) 

Jo tohle mě baví, fajn se na to kouká a miluju tetování. Dal bych 4* ale za Kat Von D musím jednu přičíst.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantino mě opět přesvědčil, že je nejlepší. Pancharti jsou pro mě nejlepším a nejzábavnějším filmem roku 2009. Na Christopha Waltze jako Hanse Landu jen tak nezapomenu..... a k tomu ta krásná Shosanna !

plakát

Cesta (2009) 

Skvělý film se skvělou depresivní, postapokalyptickou atmosférou. Viggo opět ukázal, že umí. Jsem zvědavý na knížku, která už je objednána.