Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Úžasná fantasy, kvalitativně naprosto srovnatelná s Pánem Prstenů, ne-li lepší. "For the night is dark, and full of terrors." P.S. 03x09 ma snad nejvíc srdcervoucí konec, co jsem kdy videl.

Dexter

Dexter (2006)

Prvních 5 dílů zajímavých. Pak mě to chytlo jako skoro žádný seriál předtím. Skvost! Na mé osobní stupnici překonal dosud vedoucí LOST. A to už je co říci. Postava Dextera Morgana je tak sympatická, že divákovi přestane naprosto vadit jaké má hlavní hrdina hoby. Prostě směsice skvělého příběhu a postav. Hlavně závěry obou sezón jsou naprosto strhující. A když je potřeba, Dexter pronese cynickou hlášku, která všemu dodá dokonalý šmrnc. EDIT: Po shlédnutí 3.řady bych nejradeji pridal jeste jednu hvězdičku. EDIT2- Po shlédnutí 4.řady bych nejradeji pridal JESTE jednu hvězdičku;) EDIT3-5.řada- 8 hvězdiček je málo,rozhodně; EDIT4 - 6.řada a naprostá spokojenost,laťka už může těžko stoupat a tak bych řekl , že možná trochu klesla, ale to pořád na příjemných 120% :-) ; EDIT5 - 7.řada - Ouu maj gád. Nejlepší seriál posledni doby. Nic si neudrži takhle dlouho takovou kvalitu.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

OMG! Za ten otevřenej konec bych nejradši dal o polovinu hvězd míň, ale kdyz to vezmu kolem a kolem tak nemůžu jinak. btw: Někdy, když se podívám do zrcadla, bojím se, že uvidím Boba:-) Edit po shlédnutí 3. řady: Lynch je vážně psychouš.

Tráva

Tráva (2005)

5* za první 2 série cca. pak to hrůzostrašně klesá a reálné hodnocení by bylo kolem 3*.